Tényleg kúl volt Falus Ferenc jeges vödrös videója?
Szerintem egyértelműen egy nevetséges, szánalmas, amatőr próbálkozás volt. Ehhez képest meglepett, hogy a baloldalon sokan úgy vélték, hogy ettől nőtt Falus népszerűsége (a Klubrádió sms-ezőinek 53 %-a pl így gondolta).
Ma Falus is nyilatkozott erről (az ATV Híradóban volt), és azt mondta, hogy a 35 éven aluliak szerint kúl volt a videója, és rendkívül hasznos is, mert a szóban forgó réteghez csak így tudott eljutni.
Én már jócskán elmúltam 35, de el se tudom képzelni, hogy ez a baromság "kúl" lenne. (Nem is használom ezt a szót.) Vagy csak nagyon megöregedtem? Ezért kérdezném elsősorban a 35. éven aluliakat, hogy ők kúlnak találták-e ezt a jelenetet.
https://www.youtube.com/watch?v=m928bRI9OrQ
Nem hát, mert a fidesz középkor megtestesítői, számítógépet még nem láttak. Orbán még dicsekedett is vele anno, hogy ő nem használ ilyeneket.
Tehát, hajrá, van még mit behozni....valahol 80-as években tartunk :D
"Szegény" Falust egy ilyen videóra is rávették!
Minek ez az erőlködés?
Csak visszafele sül el!
Legyen önmaga!
Nem bukna akkorát!
Így sikerült... De vannak ennél sokkal rosszabbak is :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!