Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ez is Morvai az Ep ben, erről...

Ez is Morvai az Ep ben, erről mi a véleményed?

Figyelt kérdés
[link]
2010. jan. 16. 00:41
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
82%
Jézus, gondolkozz el egy kicsit, és nézd meg a megdöbbent arcokat a videón amit belinkeltem. Morvait nem veszik komolyan sehol, akkor sem, ha ne adj' Isten értelmes dolgokat beszél, mert Európában nincs hagyománya ennek a ripacskodásnak...
2010. jan. 16. 11:54
 12/16 anonim ***** válasza:
42%
ÉS!!!!!!!! Fontos lenne ott, az EP-ben, hogy ne CSAK magyar legyen, hanem európai is. Na ezt nem sikerül megvalósítani.
2010. jan. 16. 11:55
 13/16 A kérdező kommentje:

- A demagógia netovábbja az, hogy ezeket az "érveket" hozod fel Morvai "érdekében".

Mi is a demagógia ?

Az hogy az érdekeimet tartom elsődlegesnek, és a retorikát másodlagosnak?

Vagy az a demagógia hogy, semmi hasznunk nem volt az elmúlt 5 évben, de az szépen csendben nem volt!

2010. jan. 16. 11:56
 14/16 A kérdező kommentje:

ÉS!!!!!! Fontos lenne ott, az EP-ben, hogy ne CSAK magyar legyen, hanem európai is. Na ezt nem sikerül megvalósítani.

Ezt talán nem Morvainak nem sikerült megvalósítani!

Annyira európaiak lettünk az elmúlt 20 évben, amolyan kirakat nézegető európai!

Mézes madzag európai, mint amikor egy forint nélkül állsz a látványpékség előtt!

Olyan messze állunk a materiális lehetőségeinkkel az eutól mint ha a 70 es évekbe mennénk vissza!

Ne álltassuk már magunkat, nem európaiak lettünk, hanem Európa cselédei!

Az az, igaz hogy kimehetünk bárhová, de nem partnerek leszünk ha nem a szavak szintjén hanem az anyagi valóságban gondolkodunk. De még nem láttam olyat sem hogy egy holland ide jön dolgozni, legfeljebb minimálbért osztogatni, ami ugye megint csak nem partnerség!

Annyira meglettek hülyítve a magyar emberek, hogy a szép szavak mögött nem látják a bénító, és a nyugat által rögzíteni igyekvő valóságot.

Álltassátok nyugodtan magatokat azzal hogy európaiak vagytok.

Vicc!

2010. jan. 16. 12:11
 15/16 A kérdező kommentje:

De azonnal jön hogy hülye vagyok!

Pedig mindenki tudja, és érzi hogy igazam van csak lehet hogy még magának sem meri bevallani hogy hová jutottunk.

2010. jan. 16. 12:16
 16/16 anonim ***** válasza:
76%

Én Jobbikosként mondom, hogy Morvainak semmi keresnivalója a politikában. Egy ostoba p*csa, aki csak keveri a sz*rt, és próbálja önmagának kikaparni a gesztenyét. Az idétlen vigyora meg erősen tenyérbemászó.

Lehet, hogy jogásznak kiváló, de embernek egy nulla.

2010. jan. 16. 12:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!