Miért tűri/nézi el mindenki ezeket a hatalmas lenyúlásokat?
A 4-es metrótól elkezdve az autópályán át, egyszerűen nálunk minden a 3-szorosába, ha nem az 5-szörösébe kerül.
Egy tanterem felújításához 20 millió kell, amiből ténylegesen 2 millió megy a teremre, a többi másnak a zsebébe.
Magyarországon a legdrágább Európában az autópálya kilométerje.
És mégis mindenki elnézi. De miért? Oké, hogy most mit lehetne tenni...de lassan a korrupció mértéke még az ukránokénál is nagyobb.
Soha nem lesz ennek vége, hogy minden a 4.szeresébe kerül, mint amennyi a valódi értéke? Egy utat nem lehet korrupció mentesen lebetonoztatni a rokon-haver-testvér-barát rendszer miatt.
Ennek soha nem lesz vége?
Mit gondoltok erről?
Miért tűri el mindenki?
Kérdező légyszíves vezesd le egy tanterem felújításának a költségeit. Két millió, csak maga a tervezés.
Mellesleg én sem vállalnám olcsóbban.
Ez az ország nem a koruppcióról szól, hanem egyszerűen ennyibe kerülnek a dolgok európában. Mármint az unióban.
2 millíó forintból egy putrit nem építessz fel, nemhogy egy tantermet!
Én személyesen örülök neki, hogy az én kislányom egy nyegvenmilliós tanterebe jár iskolába!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!