Napjainkban tényleg fejlődik Magyarország?
Figyelt kérdés
2014. aug. 19. 10:44
2/9 anonim válasza:
Ez csak általános propaganda. A kisebb, de nem tartós, meg lényegtelen gazdasági "sikerek" nem járulnak hozzá semmilyen fejlődéshez, jobbléthez, ellenben jó propaganda.
4/9 anonim válasza:
Ja. Fejlődik agyilag visszafele.
5/9 anonim válasza:
Egyetértek az előttem szólókkal, épül le az ország. Erkölcsileg, gazdaságilag, minden téren. A szomszéd országok fejlődnek, mi nem.
6/9 anonim válasza:
Ritkán látok ekkora egyetértést ebben a kategóriában. Ennek most nagyon örülök. :)
8/9 anonim válasza:
3 dekával több búza jött össze mint tavaly?
Robog a gazdaság!
Pár emberrel több dolgozik mint tavaly?
100 ezer ember talált munkahelyet!
kb. ilyen viszonylatban.
9/9 anonim válasza:
Amit én látok:
- a városom épül, szépül, új parkok, új buszok mindenfelé, kerékpárút és uszoda épült
- egy cég, amelyik három évvel ezelőtt teljesen elzárkózott a munkaerőfelvételtől, csak az idén felvett három új embert, és megkeresett engem is egy állásajánlattal
- hosszú évek óta házas, de eddig gyerek nélküli rokonaim kertes házba költöztek és gyereket vállaltak, mivel a GYES-rezsicsökkentés-családi adókedvezmény révén egy kisebb fizetésnyi pénz marad a zsebükben
Én nem értek a politikához, de ez szerintem fejlődés...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!