Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Tudnátok Orbánék pártján...

Tudnátok Orbánék pártján kivül olyat mondani akire a következő választáson érdemes lenne szavazni? Van ebben az országban egy igazi férfi, aki gatyába tudná rázni ezt az országot?

Figyelt kérdés
Fideszből nem kérünk.Azon kivül kire lenne érdemes aki gatyába rázza az országot?
2014. aug. 18. 15:56
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
21%

Bajnai még nyugaton is felfigyeltek a tehetségére.

Csoda, hogy nem költözött még el.

2014. aug. 18. 17:05
 12/17 anonim ***** válasza:
27%
Kétfarkú kutya párt
2014. aug. 18. 18:52
 13/17 anonim ***** válasza:
63%
Nem tudom kire, a ballibek vicckategória, a többi meg még nem alkalmas kormányzásra, főleg még odébb is van a választás, addig sokminden lehet.
2014. aug. 18. 21:46
 14/17 anonim válasza:
sajnos mi negyvenesek azt várjuk, hogy majd ti huszonévesek ( bocs nem tudom ki vagy hány éves) szóval azt hisszük, a mai húszasok fognak egyszer csak egy új pártot alapítani, ami nem is Fidesz, nem is Bajnai. sajnos a mai fiatalokat egyáltalán nem érdekli a politika, szarnak be, és szerintem félnek is, így elég nehéz létrehozni egy újabb szövetséget. sajnos ott voltunk ,mikor Orbán volt a megmentő, de sajnos eltelt húsz év és én személy szerint kiábrándultam belőle. nem is belőle, hanem a sok pénzlenyúlásból, és azzal a sok mindennel ,amit elrontottak.
2015. márc. 9. 15:45
 15/17 anonim ***** válasza:
Csak egy...Jézus Krisztus. Más befutó nincs. Egyszóval a többitől jelen felállásban az Isten irgalmazzon!
2018. jan. 31. 20:13
 16/17 anonim ***** válasza:

#11 - "Bajnai még nyugaton is felfigyeltek a tehetségére. "

Ne viccőjj...

Bajnainak nem a tehetségére figyeltek fel, hanem a szervilisségére.

Tökéletesen végrehajtotta az IMF tollbamondását. Úgy megszorította az országot, ahogy csak kérték tőle !

ILYEN szakemberekre van szükségük.

Meg is hálálták neki egy professzori állással Washingtonban, meg még Soros is adott neki egy Alapítványt...

Saját vállalkozásai csődbe mentek, mint a libák, csak abban a munkájában volt sikeres, amiben adóelkerülési tanácsokat adott a külföldi multiknak...

Abban viszont nagyon, és ez látszódik az államháztartási hiányból, aminek jó része a be nem folyt adók miatt keletkezett...

Nem véletlenül tűnt el a balfenéken... Ő se olyan büszke arra, mit véghez vitt...

2018. jan. 31. 22:18
 17/17 anonim ***** válasza:
Bajnai a magyar költségvetés rémálma...
2018. jan. 31. 22:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!