Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mire mennek el az egészségügyr...

Mire mennek el az egészségügyre szánt költségvetési pénzek?

Figyelt kérdés
Ha jól emlékszem, tavaly 1000-1050 milliárd forintot költöttünk az egészségügyre. Ehhez képest 1, A kórházi ellátás siralmas, képtelenek a legalapvetőbb ellátást megadni 2, A kórházi dolgozók nevetségesen alulfizetettek, rákényszerítve őket a beteg szempontjából garancia nélküli hálapénzre. Miután gyakorlatilag egy kórház olyan, mintha nem is lenne, jogosan merül fel a kérdés, hogy mire megy el 1000 milliárd forint? Mind gyógyszertámogatásra? Vagy mégis mire?

2014. aug. 18. 00:00
 1/10 anonim ***** válasza:
A központi éléskamrába!
2014. aug. 18. 00:14
 2/10 anonim ***** válasza:

No, innen aztán kimenőknek dézsma!

De ami csepereg, ömlik...az úgy van jól!

A felit meg majd másra!

~

Hát bár éppen fordítva állnánk!

2014. aug. 18. 00:18
 3/10 anonim ***** válasza:

Jaj te buta, ez úgy működik, hogy beszedik az adókat, és aztán szétosztják egymás közt a pénzt. Az "egészségügy" az kód Orbánra, vagy Selmecire, vagy Matolcsyra, vagy valaki másra. Szóval ki kell kutatni, hogy kit értenek "egészségügy" alatt, és tőle kell megkérdezni, hogy mire költötte a pénzét.

Persze a fentivel arra próbálok viccesen utalni, hogy fogták oszt lenyúlták a pénzt. Minden szinten. A politikus, a területi vezető, a kórházigazgató, a főorvos, stb.

2014. aug. 18. 01:08
 4/10 anonim ***** válasza:

Nem!

Az EU pénzek java indokolatlan beutalásokra megy el!

Bár most már kapunk!

DE! közük sincsen semmi ORVOSI TUDOMÁNYHOZ!

2014. aug. 18. 01:42
 5/10 anonim ***** válasza:

"Jaj te buta, ez úgy működik, hogy beszedik az adókat, és aztán szétosztják egymás közt a pénzt."

Ez nem igaz!

Ilyet a Fidesz nem csinál!

Ezt az MSZP és a libbolsik tették!

Emútnyócév!!!

2014. aug. 18. 08:50
 6/10 anonim ***** válasza:

Olvasgass (röviden tömören, ellopják a pénzt):

[link]

[link]

Utóbbi linknél kellett egy kötőjel (-), mert fennakadt a trágárságszűrőn.

2014. aug. 18. 11:04
 7/10 anonim ***** válasza:
Kell stadionokra a lóvé.
2014. aug. 18. 17:05
 8/10 anonim ***** válasza:
Csak a mutyi, meg a mutyi.
2014. aug. 18. 19:18
 9/10 A kérdező kommentje:
Az nyilvánvaló, hogy nyúlják a pénzt. De azért az hihetetlen, hogy annyira, hogy az ellátás 0, ismétlen nulla színvonalú.
2014. aug. 19. 22:36
 10/10 anonim ***** válasza:
Én nagyon de nagyon rég nem voltam orvosnál szerencsére. Emlékszem egyszer belemet valami a szemembe kellemetlen volt és elmentem egy kisvárosi szemészetre, ami ott fogadott az szörnyű volt nem bírtam ott lenni 2 percet öklendeztem a szagoktól, az a sok szerencsétlen ember meg ott várt. Inkább hagytam úgy a szemem, nem ér annyit az egészségem.
2014. aug. 19. 22:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!