Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mikor halt utoljára éhen...

Koplárovics Béci kérdése:

Mikor halt utoljára éhen valaki Magyarországon?

Figyelt kérdés
Csak kíváncsi vagyok, nincs kedvem a Google-hoz fordulni. Az aktuális ellenzéki sajtó nyilván óriási hírverést csinált neki, szóval kell legyen nyoma az interneten is. Nem arra vagyok kíváncsi, hogy idióta papa-mama fényevő és a gyereket hagyták meghalni, vagy hogy inkább elpiálták/eldrogozták a pénzt saját maguk és a gyerekük elől. Arra vagyok tehát kíváncsi, hogy a mélyszegénység miatt mikor halt utoljára éhen valaki itt, Magyarországon.

2014. aug. 17. 22:02
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Konkrétan éhen halni csak az tud aki kifejezetten akar. Mármint itt, Magyarországon.

Rengeteg élelmiszer segély van, tényleg hülyének kell lenni hogy valaki éhenhaljon.

Nézd meg a csöveseket Pesten. Egyik se kajára gyűjt. Pedig semmijük sincs. Mert kaját azt kapnak menhelyen úgyis. De cigire, piára koldulásból van csak.

Szóval a kérdésre a válasz biztosan nulla. Ha nem számoljuk a hülyéket akik önként vállalták.

Az alul tápláltság mondjuk már egy másik kérdés és a fűtés is.

Etióp éhezőnek viszont Kánaán lenne ez az ország, mert ott tényleg van éhínség. Minden csak viszonyítás kérdése.

2014. szept. 5. 09:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!