Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mennyi idő kell a Jobbiknak,...

Mennyi idő kell a Jobbiknak, hogy valós alternatíva legyen a Fidesznek?

Figyelt kérdés

2014. aug. 12. 01:34
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
87%
Max. 3 év.
2014. aug. 12. 07:46
 12/20 anonim ***** válasza:
15%

" Max. 3 év."

Fidesz lesz 3 év múlva, ugyanúgy, mint most. Még véletlenül sem jobbik.

2014. aug. 12. 07:55
 13/20 anonim ***** válasza:
11%
Annyira bírom, hogy az elvakult, agyhalott jobbikosok 2009 óta azt hiszik, hogy ők a legerősebbek és választást fognak nyerni. Magyarországon a Jobbik nem kaphat többet 15-20 százaléknál. A Jobbik-jelenség már tetőzött.
2014. aug. 12. 11:42
 14/20 anonim ***** válasza:
65%
Miért van az hogy ha valaki nem ért egyet a "Liberális" emberekkel az egyből neonáci,fasiszta,rasszista,stb.? Állítólag senkit nem szabad elítélni politikai hovatartozás alapján és ti mégis folyamatosan ezt csináljátok kedves libisek.
2014. aug. 12. 12:47
 15/20 anonim ***** válasza:
42%

Végtelen sok idő. Hogy mire alapozom? Elmondom. Elolvastam az előttem sorakozó válaszokat. A kérdéssel együtt, ahol a kérdező észre se vette, mennyire kirekesztő, mennyire nem a mai valóságból indul ki.

A válaszok bizonyítják állításom igazát.

2014. aug. 12. 15:46
 16/20 anonim ***** válasza:
50%

"Annyira bírom, hogy az elvakult, agyhalott jobbikosok 2009 óta azt hiszik, hogy ők a legerősebbek és választást fognak nyerni."

:) Mosolyogj rajtuk. Az még jobban bosszantja őket.

A gyaksi.hu is nagy jobbikos oldal, mainly a 16éves kis pisisek miatt, akik látogatják.

2014. aug. 12. 16:53
 17/20 anonim ***** válasza:
56%
Nem fogja túlnőni az anyapártot. De ha mégis, a Fidesz simán lenyomja őket. Az egész napos propagandával a médiumban bárkit le tudnak járatni.
2014. aug. 12. 16:55
 18/20 anonim ***** válasza:
60%

""Annyira bírom, hogy az elvakult, agyhalott jobbikosok 2009 óta azt hiszik, hogy ők a legerősebbek és választást fognak nyerni."

Jobbikos vagyok, nem vagyok agyhalott, ennek ellenére mégis úgy látom, hogy még választást nem fognak nyerni. Most egy ilyen jobbikos válasz után sírvafakadsz, hogy bunkó módjára általánosítasz, és ez nem igaz mindenkire?

A jobbikos fölényről meg annyit, hogyha korrekt választ adok, akkor a demokratikus és toleráns nem jobbikosok mindig lepontoznak. Végül is ezektől az ősközösségnél megragadt egyedektől mit várok?

2014. aug. 12. 17:57
 19/20 anonim ***** válasza:
25%

A kivétel erősíti a szabályt. :) Te hiába támasztod alá érvekkel a nézeteid, hiába gondolkodsz, a Jobbik szavazótáborának többsége addig jut el, hogy "írcsuk ki a cigányokat és a zsidókat!"

A lepontozást szokd meg. Engem a "libsi" válaszaimért pontoznak le. Mindig van rá ürügy.

2014. aug. 12. 19:23
 20/20 anonim ***** válasza:
0%
Ez mind szép és jó, de a "libsi" szavazók, meg úton útfélen náciznak, rasszista jelzőkkel dobálóznak (tehát uszítanak), köpködnek, hogy a "pártunk" odáig van a muszlimokért (tehát az a libsi aki ezt köpködi, még rasszista is). Az általánosítás, már egy fél diktatórikus hajlamot jelent :)
2014. aug. 13. 19:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!