A Fidesz az egyetlen alternatíva?
Nincs bajom a Jobbikkal, de a mostani választások után már az ATV-ben olyanokat hallottam, hogy Magyarországon a 2014-es évet párhuzamba lehetne hozni az 1938-as Németországival, valaki folyamatosan retteg az ún. "náciktól" stb. stb. Én a Jobbikra szavaztam, de lássuk be, ha ők nyertek volna akkor az EU rövid úton kicsinált volna minket + ki lettünk volna kiáltva valami újfasiszta birodalomnak. Szerintem nem tudtak volna normálisan kormányozni.
Ez a Kormányváltó erő ez meg egy vicc. Már a szavazás estéjén egymásra mutogattak, azok akik bekerültek a parlamentbe azok között sincsen egyetértés.
Összegezve, én úgy látom, hogy a Fidesz nem éppen jól irányítja az országot, de jelenleg ők az egyetlen párt aki legalább képes arra, hogy kormányozzon. A Jobbikot szerintem nem hagynák rendesen kormányozni, a Kormányváltók meg azzal a programmal indultak a választásokon, hogy "váltsuk le orbánt" de elfelejtették megemlíteni, hogy miután leváltottuk utána mi lesz? Mert kétlem, hogy ők bármire is megoldást tudtak volna találni, ha nyertek volna.
Ez csak az én véleményem, lehet engem kritizálni, de kérlek ezt normális hangvételben tegyétek. érdekelne mások meglátása is erről a dologról.
Az a baj hogy az országot már a rendszerváltás óta rosszul kormányozzák!
Csak annak néz utána hogy Antal Józsi bácsi miket csinált már az hatalmas ballépések voltak az ország számára és utána még jöttek ám olyan pártok amik még rátettek egy lapáttal!
És ez 24 éve tart!
Az a baj hogy Magyarország már a 24 év alatt olyan helyzetbe került(kedves politikusaink miatt) hogy azt egyről a kettőre nem lehet csak úgy megoldani!
Kormányozhat itt bárki 4 év alatt ez nem fogja senki úgy igazán megérezni hogy javult valami!
Ez egy hosszú folyamat... egy kormányt csak 8-12 év kormányzás után lehetne értékelni hogy hozott e valami jót az országnak amit meg is éreznek az emberek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!