Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Morvai megint égeti a magyarok...

Morvai megint égeti a magyarokat. Mit szólsz hozzá? (linkkel)

Figyelt kérdés
[link]
2010. jan. 13. 16:29
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
81%
Ez nem Mohácsi Viktóriáról és Göncz Kingáról szól, hanem egy bunkó nőről akinek a magyarokat kellene képviselnie, beledumált valakinek a beszédjébe.
2010. jan. 13. 17:55
 12/20 anonim ***** válasza:
45%
Elmegy a Morvai, meg a Jobbikosok a büdös pics@ba, állandóan pampognak, hogy a jelenlegi kormány miatt így meg úgy nincs tekintélye Magyarországnak a külpolitikában, erre ő így lejárat minket a világ vezető politikusai előtt, a hívei meg csak azt tudják hajtogatni, mit mondott a Göncz Kinga, de az nem zavarja őket, hogy nem csak az ő válaszába pofázott bele, és nem is az után az eset után állt neki látványosan duzzogni.
2010. jan. 13. 17:59
 13/20 anonim ***** válasza:
30%
Szerintem mind a 3 nőszemély elmehet a büdös p!csába, egyik sem érdemli meg, hogy ep képviselő legyen.
2010. jan. 13. 18:00
 14/20 anonim ***** válasza:
42%

Szerinted ilyen csak Morvaival fordult elő?

Nekem sem a szívem csücske Morvai, de szerintem ilyen rengetegszer előfordult már a történelemben, sőt...

2010. jan. 13. 18:11
 15/20 anonim ***** válasza:
64%

Hát engem ne képviseljen ez a hisztis p*csa az biztos!

Ne Magyarország nevében beszéljen, hanem a magyarországi szavazók 15% nevében!

Annyira képvisel engem, mint az itteni többséget Gyurcsány!

2010. jan. 13. 19:14
 16/20 anonim ***** válasza:
40%
Nah látom van már min csámcsogni a a sok zsidóbérenc válaszolónak. Szánalmasak vagytok azt kell, hogy mondjam, még annál is szánalmasabb, hogy van napi x darab jobbikos kérdés (ellene-mellette) de főképp provokáció csak. Na és mi van akkor ha közbe ugatott, na bumm, senki sem pofázott még közbe a másik mondandójába soha még úgy látszik. Legalább ő kinyitja a száját és nem csak tartja a markát. És igen, akkor is pofázik amikor nem kell. Jajj vigyázatok le ne égjen teljesen a pofátokról a bőr azért... vicc az egész geccXD Olvassatok indexet meg nézzétek az rtl-t, na nekem meg ezért ég a pofámról a bőr, mert ilyen droidok vagytok és nem látjátok a fától az erdőt, jelen esetben itt azt, hogy ez egy sima feszültség gerjesztő dolog. viccviccviccviccvicc
2010. jan. 13. 19:54
 17/20 anonim ***** válasza:
79%
Teljesen mindegy mit mondott Göncz Kinga, az csak a második közbeszólás volt egyébként is, az első esetben is félbeszakította a meghallgatást...A Jobbik egyik legnagyobb gyengesége Morvai, ezt sok Jobbikos is látja. Az a nő csak a saját álláspontját tudja elfogadni a szabályokat pedig semmibe veszi, a tiszteletet másnak meg nem tudja megadni, viszont őt maga szerint megilleti...nemtudom hol él ez a nő, és azok akik védik. Elmondom még1szer ez teljesen független attól, hogy Göncz Kinga mit mond, a tisztelet ILLIK megadni a másikat, főleg egy hivatalos tanácskozáson, ez alapvető üzleti etikett.
2010. jan. 13. 19:56
 18/20 anonim ***** válasza:
37%

19:54:

Nem gondoltál már arra esetleg, hogyha rajtad kívül mindenki droid, agymosott és hülye, akkor nem a többséggel van baj, hanem esetleg Te vagy agymosott és hülye?

2010. jan. 13. 20:06
 19/20 anonim ***** válasza:
85%
Bizony, ha mindenki szembejön az autópályán, akkor elég valószínű, hogy te mész rossz irányba.
2010. jan. 13. 20:10
 20/20 anonim ***** válasza:
Hát bizony ez a Morvai mit meg nem enged magának! Mért nem tanul Kinga Göncova példájából, aki csak pislog mint béka a fazékban és mindent hejesel, mindenre bólogat. Őt bezzeg nem kell rendre utasítani! Ha Frau Morvai is kicsit tapintatosabb lenne és a külföld érdekeit próbálná előtérbe helyezni, akkor mennyivel jobb volna nekünk gojoknak.
2010. jan. 14. 15:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!