Ha nem a Fidesz, akkor mi?
Mi legyen a Fidesz helyett? Mi változzon meg? A MSZP juttatta hatalomra a Fideszt, gondolom a Fidesz is hatalomra tudja juttatni az MSZP-t. De hol fogunk kitörni ebből a végtelen körforgásból? Már mindkét nagy tábor kapott lehetőséget, és nehéz eldönteni, hogy melyik szerencsétlenkedett többet.
Szóval mi a kiút?
Hagyjátok már szerencsétlen MSZP-t. Persze, még így itt van meg minden, mert nem bírják elviselni a végüket és évekig fognak haldokolni, de lényegében már nem létezik.
Nincs itt semmilyen "végtelen körforgás". De még kormányváltás se lesz, mert a Fidesz (elméletileg) fantasztikusan vezeti az országot. Mondjuk ez nem igaz, de az emberek ezt nem tudják(vagy nem akarnak tenni ellene).
A megoldás, vagy a kivándorlás vagy itthon túlélés a rendszerváltásig.
Akkor te nem vagy hazaáruló? Úgy tudtam Vona vezér serege szerint a kivándorlók hazaáruló mocskok. Ha benyögök egy "Éljen a Jobbik"-ot, kiváltom magam? Hogy van ez? Ha én, liberalista, pro-EU ember, külföldön vállalok munkát, hazaáruló leszek, de te nyugodt szívvel, hazafiként hagyhatod el az országot? Csak szerintem árulod el a saját pártod eszméit?
" Szokj le a dohányzásról, az alkoholról, a kávéról, add el a kocsid és járjál busszal, ne havonta vegyél okostelefont, hanem csak 5 évente, ne járjál hetente moziba, hanem nézz dvd-t, ne konditerembe eddz hanem otthon, magadra főzzél és ne étterembe járj, ugyan ez a helyzet a gyors kajával. Ja és kihagytam, hogy ne a legdrágább ruhákat vedd, csak mert az divatos, mert attól még nem biztos hogy jó minőségűek is. "
Azzal teljesen egyetértek, hogy szokjanak le a dohányzásról, piálásról, ne vegyenek havonta okostelefont, de ne essünk már át a ló túloldalára se... Ne járj étterembe, ne járj konditerembe, moziba is csak nagyon ritkán??? Azért ezek nem valami nagy luxus dolgok... Éljek úgy, hogy egész nap dolgozok,vagy otthon vagyok, és mindenből a legolcsóbbat eszem, soha ne járjak el sehova,vagy csak nagyon ritkán? Valami ilyesmi rabszolgának lenni...
"Éljek úgy, hogy egész nap dolgozok,vagy otthon vagyok, és mindenből a legolcsóbbat eszem, soha ne járjak el sehova,vagy csak nagyon ritkán? "
Tudod te azt, hányan élnek így Mo.-on?
ma 17:09
Gyurcsány Ferenc, a Szürke Eminenciás már 8 éve megmondta, hogy "el lehet innen menni, kérem szépen." . Ennyi. A politikusaink ezzel bele is tudnak a problémába.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!