Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ha nem a Fidesz, akkor mi?

Ha nem a Fidesz, akkor mi?

Figyelt kérdés

Mi legyen a Fidesz helyett? Mi változzon meg? A MSZP juttatta hatalomra a Fideszt, gondolom a Fidesz is hatalomra tudja juttatni az MSZP-t. De hol fogunk kitörni ebből a végtelen körforgásból? Már mindkét nagy tábor kapott lehetőséget, és nehéz eldönteni, hogy melyik szerencsétlenkedett többet.

Szóval mi a kiút?

2014. aug. 11. 07:50
1 2
 11/18 anonim válasza:
#11 Az értelem befigyel....
2014. aug. 11. 17:14
 12/18 anonim ***** válasza:

Hagyjátok már szerencsétlen MSZP-t. Persze, még így itt van meg minden, mert nem bírják elviselni a végüket és évekig fognak haldokolni, de lényegében már nem létezik.

Nincs itt semmilyen "végtelen körforgás". De még kormányváltás se lesz, mert a Fidesz (elméletileg) fantasztikusan vezeti az országot. Mondjuk ez nem igaz, de az emberek ezt nem tudják(vagy nem akarnak tenni ellene).

A megoldás, vagy a kivándorlás vagy itthon túlélés a rendszerváltásig.

2014. aug. 11. 20:14
 13/18 anonim ***** válasza:

Akkor te nem vagy hazaáruló? Úgy tudtam Vona vezér serege szerint a kivándorlók hazaáruló mocskok. Ha benyögök egy "Éljen a Jobbik"-ot, kiváltom magam? Hogy van ez? Ha én, liberalista, pro-EU ember, külföldön vállalok munkát, hazaáruló leszek, de te nyugodt szívvel, hazafiként hagyhatod el az országot? Csak szerintem árulod el a saját pártod eszméit?

2014. aug. 12. 07:27
 14/18 anonim ***** válasza:
13-as, hiába mondod ezt nekik, vagy értelmi fogyatékosok, vagy jól tudják, csak direkt nem hajlandók elismerni. Itt szerintük mindenki szemét, közben ők is ugyan azt csinálják. Ilyen gyenge kifogást hogy nem tud oroszul. Akkor gondoltál volna rá, és tanultál volna oroszt, német helyett. Ja igen, németben vannak a rokonaid, bocsánat. És még ti mondjátok magatokat magyarnak. Istenem...
2014. aug. 12. 16:08
 15/18 anonim válasza:
89%

" Szokj le a dohányzásról, az alkoholról, a kávéról, add el a kocsid és járjál busszal, ne havonta vegyél okostelefont, hanem csak 5 évente, ne járjál hetente moziba, hanem nézz dvd-t, ne konditerembe eddz hanem otthon, magadra főzzél és ne étterembe járj, ugyan ez a helyzet a gyors kajával. Ja és kihagytam, hogy ne a legdrágább ruhákat vedd, csak mert az divatos, mert attól még nem biztos hogy jó minőségűek is. "

Azzal teljesen egyetértek, hogy szokjanak le a dohányzásról, piálásról, ne vegyenek havonta okostelefont, de ne essünk már át a ló túloldalára se... Ne járj étterembe, ne járj konditerembe, moziba is csak nagyon ritkán??? Azért ezek nem valami nagy luxus dolgok... Éljek úgy, hogy egész nap dolgozok,vagy otthon vagyok, és mindenből a legolcsóbbat eszem, soha ne járjak el sehova,vagy csak nagyon ritkán? Valami ilyesmi rabszolgának lenni...

2014. aug. 12. 16:20
 16/18 anonim ***** válasza:

"Éljek úgy, hogy egész nap dolgozok,vagy otthon vagyok, és mindenből a legolcsóbbat eszem, soha ne járjak el sehova,vagy csak nagyon ritkán? "

Tudod te azt, hányan élnek így Mo.-on?

2014. aug. 12. 16:49
 17/18 anonim válasza:
Tudom. De ne javasolja már nekem senki, hogy éljek rabszolgaként! Vagy komolyan ez a nagy megoldás? Ez így élet egyáltalán?
2014. aug. 12. 17:09
 18/18 anonim ***** válasza:

ma 17:09

Gyurcsány Ferenc, a Szürke Eminenciás már 8 éve megmondta, hogy "el lehet innen menni, kérem szépen." . Ennyi. A politikusaink ezzel bele is tudnak a problémába.

2014. aug. 12. 17:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!