Az egész egy vicc.
Pitiáner közpénzből fölépített szégyen.
Azt már láttad, hogy a saját vendég csapatnak direkt spártaibb az öltözője?
kelet-európai ostobaság.
mi az a "saját vendég"???
amúgy hány csapat (nyugat- erurópai , kelet-európai,egyéb)vendég öltözőjében jártál ami alapján kifejezetten kelet-európai jellegűnek tartod ezt a megoldást?
ma 15:08
A vendégöltözőben a padokon nincs szivacs, nincsenek szekrények, csak kis tárolópolcok vannak a falon, nincs mágneses tábla, amire a stratégiákat rajzolgatják az edzők, nincs rekreációs szoba, vagy mi is az, ami a hazai öltöző mellett viszont volt, a masszázs ágyak is csúnyábbak stb.
Értem én, hogy OLÉOLÉOLÉ, meg zöld sasok, meg minden, de erre a kicsinyes, megkülönböztetésre mi szükség van? Úgy értem, persze lehet pszichológiai hadviselésről beszélni például, de még ha sok nyugat-európai klubnál is van ilyen, nem hiszem, hogy ilyen büszkén mutogatják. Ez annyira hazai, hogy ott egy pillanatra bele is sajdult a szívem. Ahogy elnéztem a nevetgélést, rötyögést a Fürjeséknél, valahogy így képzelem a jelenetet, ahogy a Fideszben kitalálták, hogy addig-addig alakítgatják azt a választási törvényt, amíg csak sokkal jobb lesz nekik.
Ajánlom a 10-12 közötti különbséget.
Hazai(feltételezem öltöző) és vendég.
kérlek linkelj ide akkor több(mármint állítás igazolásához elegendő számú)csapat hazai és vengég öltözőjéről fotókat ami alátámasztja hogy a "civilizált" nyugaton emberszámba és egyenlőnek veszik a vendég csapatot és mi vagyunk a "bezzeg"
hajlok rá ugyanis,hogy egy tök általános kvázi bevett dolgon buksz ki az index cikke nyomán
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!