25%-os fizetésemelésért ti váltanátok munkahelyet?
"Még 25 százalékkal magasabb fizetésért is csupán az informatikusok 15 százaléka váltana biztosan munkahelyet.
"
Fizetésemelést csak a jelenlegi munkadó tud biztosítani, magasabb fizetést pedig egy másik.
+25%-ért már érdemes váltani, ha nem kell sokkal messzebb utazgatni, és a környezet is jó. A légkör és a valós elvárás meg sajnos csak utólag derül ki. Azonban a váltásnak hosszútávon van mindig egy picit fizetésemelő hatása azon a helyen ahonnan eljöttél.
Ez sok mindentől függ. Ha csak a fizetés a különbség, persze hogy váltanék. Nagyon alacsony jövedelműeknél is szerintem semmi más nem számít.
Fontos szempont a jövő, mert én ügyfélszolgálatéskont nehezen tudom elképzelni, hogy nyugdíjaskoroimg ugyanezt fogom csinálni, szükség van fejlődési és előremeneteli lehetőségre, akár kevesebb pénz árán is.
Végül pedig részemről nagyon nem mindegy a munkahely és a kollégák. Az előző helyem borzalmas volt, a mostanii pedig laza, szóval kétszer meggondolnám, mielőtt a mostani kényelmes helyemet felcserélném egy bizonytalannal, bármennyit is ajánlanak.
Én dupla fizetésért váltottam (raktárosból webfejlesztőre). Az, hogy mennyi az adott fizetés, amiért elmegy az ember, erősen befolyásolja, hogy hova kell menni dolgozni, és honnan kell eljönni.
Ha a Google hívna Amerikába dolgozni, fele ennyi pénzért is húznék mint a szél - de ha egy olyan magyar cégről van szó, ahonnan háromhavonta kiszórják az embereket, akkor 10x fizetésnél kezdenék csak el gondolkozni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!