Magyarország kerülhet orosz irányítás alá? (Többi lent)
1. Oroszországnak jelenleg mik a céljai? Terjeszkedni akar Európában? Ezért is volt a paksi szerződés?
2. Magyarország kerülhet orosz irányítás alá? Ez milyen hatással lenne az országra? Negatív/pozitív?
3. Vajon nyugat, vagy kelet felé nyitni érdemes? Esetleg köztes álláspont? Egyikből se túl sokat, csak ésszel, a magunk irányítása szerint, bár ez nem tudom lehetséges-e.
1. Minden nagyhatalom terjeszkedni akar, Oroszország is ugyanolyan imperialista, mint az USA vagy Kína.
2. Nem kerülhet, semmiféle idegen irányítás nem jó.
3.A kettő közötti a legjobb.
De Chonicita Wurst, melegházasság, genederizmus, multikulturalizmus, női kvóta meg a hasonló liberális nyugati hülyeségek nélkül.
1. Terjeszkedni akar
2. Már az alatt van. Negatív hatásait már most is érezzük (demokrácia leépítése az orosz bábkormány által)
3. Vajon a gazdagság vagy a csóróság felé érdemes nyitni? Keleten hiába van két számjegyű gazdasági fejlődés az emberek 99%-a 150 évvel ezelőtti színvonalon él vagy éhezik. Az alapvető emberi jogokat meg napi szinten földbe tiporják. Biztos erre vágyunk? Én biztos nem.
Nagy valószínűséggel igen. Aki nem tudná, 180 napos törlesztési késedelem után OO bevasalhatja MO-n az egész adósságot, amitől csődbe mennénk. Ez egy eléggé olyan zsarolási helyzet, hogy bármit megtehetnek velünk.
Amúgy is teljesen ki vagyunk szolgáltatva OO energiaellátásának, ez is elég sebezhető dolog, mert az egyoldalú politika, az egy lábon álló gazdaság meg a hülyeség igen veszélyes dolog pláne egy belső ellenséggel, aki a haza megmentőjének mutogatja magát, valójában diktátor.
Kedves 6.
Te meg költözz Marseilleba , megismerheted az imádott liberalizmusodat, meg mutathatsz egy kis toleranciát, amikor kirabol két kokeró.
Szerintem te egy hét után futnál haza.
Az EU egyik legveszélyesebb városa nem keleten van, hanem nyugaton.
h [link]
De, nem baj, kell a nyugat liberalizmus, mintha nem okozott volna így is elég bajt.
# 8
Nem azt mondtam,hogy a liberalizmus felettébb jó,de még mindig jobb,mint egy olyan politikai légkörben élni,mint amilyen az 50-es évek elején volt Rákosi elvtárs alatt. Mert Oroszország nagyon abba az irányba megy.
Nem támogatom a nyugati túlzott bevándorlásimádatot sem. És ha észreveszed,sok nyugati országban élő embernek is a töke tele van a sok bevándorlóval. Csak a liberalizmusnak ezt az egy hibáját kéne kiaknázni,és nem lenne vele semmi gond sem.
1. Igen, terjeszkedni akar, de ezzel nincs egyedül az összes ország, nagyvállalat ezt szeretné ebben a globalizált világba.
2. Nem. Magyarország független ország, nem fenyegeti sem nyugatról, sem keletről a megszállás veszélye. Politikai befolyása elsősorban Brüsszelnek van hazánkra az EU tagság miatt.
3. Nyugat és kelet felé is érdemes nyitni, hogy minél kevésbé legyen kiszolgáltatott az ország, meg kell találni a jó lehetőségeket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!