"Ó Uram, szégyenítsd meg a Jobbikot! "…Skandálta Németh Sándor. Mikor tiltják már be ezt a kártékony Egyházat?
Azért elég sok politikus tagjai is járogatnak más-más egyházakhoz, és azok egyes papjai, vagy akár az egész egyház korteskedik is értük: én láttam már Fidesz zászlót katolikus templomban, papot arról prédikálni, hogy a Fideszre kell szavazni. (Jó, ez másodkézből való infó, a bátyám katolikus, fideszfan, tőle tudom.) A KDNP szépen benne van a politikában (más kérdés, hogy semmi közük az igazi kereszténység szellemiségéhez).
A fenti idézet L. Ron Hubbard, a Dianetika és Szcientológia megalapítója mondta. Ő aztán tényleg nem volt semmi! :)
És valóban, a Jobbik ugyanezt csinálja és nagy keresztényeknek tartják magukat.
Azért a Hit gyülekezete és Németh Sándor - ha így is volt - csak a Jobbik megszégyenítéséért imádkozott, talán bizony mert ártalmasnak találták (a gyülekezet is tett hazafias megnyilvánulásokat már) de ellentétben a Jobbikosokkal, egyetlen zászlót sem égettek el.
Szektapártiak!
Amikor rángatóztok akkor azt az úr csinálja, az idegbaj, vagy a váltóáram?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!