Mégis mit várnak így az emberek?!
# 7:
Elolvastad azt, amit írtam? Egy akolból vannak, mindegy, hogy kire szavazol. Csak így, hogy 2/3 van, nem kell mutyiban-suttyomban, hanem lehet pofátlanul csinálni a dolgokat. Úgy meg több embernek kell juttatni a koncból, ha egyenlőbb az elosztás... A végeredmény úgyis ugyanaz, nem mi leszünk a fontosak nekik.
Majd szólj, ha elkergetni kell őket; akkor ott leszek.
Ha nem a Fidesz lenne, akkor meg a Kormányváltók miatt lenne háborgás.
Na, az mennyivel lenne jobb?
Az a kijelentés, hogy "mind egy akolból való", az csak egy önigazolás keresése arra, hogy miért is volt valaki annyira lusta, hogy letolja a valagát a szavazófülkébe, mert a nénike elmegy a járókerettel szavazni még akkor is, ha egy órát szenved mire odaér. Életerős emberek meg szarnak rá.
A jelenlegi pártok tettek róla, hogy a fidesznek kétharmada van. Ezért nem értem miért szidja bárki is a fideszt és annak szavazóit. Stagnál a szavazószám, sőt még csökken is. Van lehetőség leváltani. Egyébként meg lehet leadni érvénytelen szavazatot is, az is jelzés értékű. Pl. egy üres szavazólap. Én a fideszre szavaztam, mert van néhány elképzelésük, ami az enyémekkel egyezik. Az összeborulás pártjai nem ígértek semmit, csak hogy ha nyernek akkor ők folytatják a lopást. Hát azért ez nem alternatíva úgy érzem.
# 13:
Nem voltam lusta elmenni. Faluban élek és két házzal odébb van a hivatal (15-20m), ahol szavazni kellett volna. Egyszerűen nem tudtam volna jó érzéssel egy helyre sem rányomni az X-et...
A választások előtt egyébként arról okoskodott mindenki, hogy az érvénytelen szavazat is Fidesz szavazat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!