Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mégis mit várnak így az emberek?!

Mégis mit várnak így az emberek?!

Figyelt kérdés
Itt hőzöng mindenki a 3. Orbán-kormány miatt,de arra senki nem vette a fáradtásgot,hogy elmenjen szavazni,hogy legalább most ne 2/3-al üljenek a parlamentben. Erre hány olyan kommentet olvasni,ahol majdhogynem lincshangulat tör ki emiatt,hogy megint így a Fidesz meg úgy,de aztán jönnek a kommentek,hogy "minek menjek el szavazni úgyis ők nyernek" stb... na ilyen hozzáállással drága barátaim az Orbán-kormány 20 év múlva sem lesz leváltva. Komolyan nemértem az embereket.És ezt nem csak itt látom. Az ismerőseim nagyrésze se ment el szavazni,merthogy "minek?" de utána háborgott,hogy megint Fidesz van.Hát akkor háborogjatok csak.
2014. júl. 29. 22:02
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%

# 7:

Elolvastad azt, amit írtam? Egy akolból vannak, mindegy, hogy kire szavazol. Csak így, hogy 2/3 van, nem kell mutyiban-suttyomban, hanem lehet pofátlanul csinálni a dolgokat. Úgy meg több embernek kell juttatni a koncból, ha egyenlőbb az elosztás... A végeredmény úgyis ugyanaz, nem mi leszünk a fontosak nekik.

Majd szólj, ha elkergetni kell őket; akkor ott leszek.

2014. júl. 30. 00:55
 12/15 anonim ***** válasza:

Ha nem a Fidesz lenne, akkor meg a Kormányváltók miatt lenne háborgás.

Na, az mennyivel lenne jobb?

2014. júl. 30. 06:50
 13/15 Sün!! ***** válasza:
0%

Az a kijelentés, hogy "mind egy akolból való", az csak egy önigazolás keresése arra, hogy miért is volt valaki annyira lusta, hogy letolja a valagát a szavazófülkébe, mert a nénike elmegy a járókerettel szavazni még akkor is, ha egy órát szenved mire odaér. Életerős emberek meg szarnak rá.

A jelenlegi pártok tettek róla, hogy a fidesznek kétharmada van. Ezért nem értem miért szidja bárki is a fideszt és annak szavazóit. Stagnál a szavazószám, sőt még csökken is. Van lehetőség leváltani. Egyébként meg lehet leadni érvénytelen szavazatot is, az is jelzés értékű. Pl. egy üres szavazólap. Én a fideszre szavaztam, mert van néhány elképzelésük, ami az enyémekkel egyezik. Az összeborulás pártjai nem ígértek semmit, csak hogy ha nyernek akkor ők folytatják a lopást. Hát azért ez nem alternatíva úgy érzem.

2014. júl. 30. 07:27
 14/15 anonim ***** válasza:

# 13:

Nem voltam lusta elmenni. Faluban élek és két házzal odébb van a hivatal (15-20m), ahol szavazni kellett volna. Egyszerűen nem tudtam volna jó érzéssel egy helyre sem rányomni az X-et...

A választások előtt egyébként arról okoskodott mindenki, hogy az érvénytelen szavazat is Fidesz szavazat.

2014. júl. 30. 12:07
 15/15 anonim ***** válasza:
Aki nem szavazott, az is szavazott: a Fideszre.
2014. júl. 31. 03:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!