Milyen csodát várnak az emberek a Ps4-től?

Figyelt kérdés

Valaki kérem magyarázza el nekem a következőket:

1:

A másik, hogy miért gondolkodnak az emberek úgy, hogy ha kijön a legújabb, akkor miért CSAK az a legjobb, és miért kritizálják azokat, akiknek nincs meg, vagy nem vágyik rá, vagy még ps3-ja van?

2: A Ps3 hardvere nagyon erős. Számtalan gyönyörű játék jelent meg rá, főleg az utóbbi időkben. Ott van a Beyond Two Souls, amelynek a grafikája egyszerűen lenyűgöző, már-már filmszerű, és azt olvastam, hogy Hollywood-ban is megirigyelnék, annyira élethűre sikeredet, mintha az ember filmet nézne. Akkor milyen óriási grafikai javulást várnak itt az emberek? Nem elég szép ez a látvány?

Kérem valaki ezt magyarázza el. Köszönöm. :)

2013. nov. 18. 22:49
1 2
 1/19 A kérdező kommentje:
Az elejét akartam a végére, elnézést az elírásért. :D
2013. nov. 18. 22:52
 2/19 anonim ***** válasza:

Te elolvastad mit írtál le a 2-es pontban írtál? :O

A PS3-ba max a proci az erös a benne lévö vga már a PS3 megjelenésekor se volt csúcs!

Fölleg hogy a csoda RSX vga ami benne van (nVdia 7800 ami le van butítva egy 7600 teljesítményére)nem képes HDR effektre és élsimításra egyszerre, azért recés a legtöbb PS3 játék!

[link]

Beyond meg maxium a PS3-on belül a legszebb mert van nálla szebb játék is és az erös túlzás hogy már-már filmszerű! :O

2013. nov. 18. 23:31
 3/19 anonim ***** válasza:

PS3 bár erős, de eljárt felette az idő, és rendkívül nehéz programozni, emiatt a multiplatformos címek zöme nem aknázta ki a benne rejlő lehetőségeket. Játékok zöme sosem volt full HD-s, mai címek többsége pedig 720p-t sem éri el (GTA5-ön pl eléggé látom ezt). Memória mennyisége is korlátozó tényező, 1-2 éven belül majd láthatod, hogy mennyire visszafogta a fejlődést a jelenlegi konzol generáció...

Még sosem láttam embert, aki "lenézte" volna azt, akinek "csak" PS3-a van. Ez még a szokásosnál is nagyobb szűklátókörűségre vall, hisz PS4-re még alig van 1-2 játék, sokra megy vele a tulaja... Én még várok pár évet, amíg egyrészt a konzol ára is lejjebb megy, másrészt lesznek érdeklődésre számot tartó címek (+ ezek megjelennek a használt piacon), addig el leszek a PS3-mal illetve a PC-vel.

2013. nov. 18. 23:40
 4/19 anonim ***** válasza:

Ez egy akkora hülye kérdés hogy meg se éri válaszolni...

OMG ennyi erővel minek kellet ps3? nem volt elég a ps2? akkor az volt a legjobb....

Ps4 sokkal jobb lesz mint a ps3 mivel legalább 60fps és 1080p ben fog menni, míg a ps3 alig 30fps és 720p...

2013. nov. 19. 00:39
 5/19 anonim válasza:

a PS3 2005-ben erős volt, igen :D de azóta eltelt 8 év, hahó! ha követed a dolgokat számítógépes téren, szinte évente vannak új világmegváltó processzorok, videókártyák. egyszerűen egy olyan öreg hardver nem tud lépést tartani egy mai komoly játékkal

256mb ram pedig egyszerűen vicc... nem is tudom hogy voltak képesek a fejlesztők a gta 5-öt, ami egy rentettő nagy és részletes sandbox játék, működésre bírni ilyen kevés memórián. le a kalappal előttük

a ps3 szenved a modern játékok alatt, 30 fps-t sem éri el a legtöbb esetben (ez 720p-ben értendő persze, mert 1080p-ben már diavetítés lenne belőle)...

a PS4 hardvere pedig bivalyerős, többszöröse a PS3 erejének. a gpu-ja egy kész erőmű a ps3 gpu-jához képest, konkrétan 10x gyorsabb! plusz 8gb rendszermemória ami GDDR5 és 176GB/s sebességgel működik, na meg az architektúra, a streamline gpu access, x86-64 instruction set, stb... nem tudom mennyire értesz a dologhoz, de a ps4 hardvere többszören erősebb a ps3-nál. ami annyit jelent hogy míg a ps3-as játékoknál az utóbbi években már szenvedtek a fejlesztők hogy lebutítsák olyan szintre hogy menjen rajta, addig a ps4-nél már elengedik magukat, és olyan jó játékokat írnak, amilyet csak tudnak :) hidd el hogy nem oktalanul örül mindenki.

na meg az x86-ból adódóan sokkal könnyebb rá feljeszteni, és a pc-s port is 100x egyszerűbb, így nem lesz az, mint ami most, hogy fél évet kell várni egy játék konzolos és pc-s verziója között, ami azért nem utolsó szempont :)

2013. nov. 19. 02:47
 6/19 anonim ***** válasza:

# 4

Ps3-as játékoknál össze vissza volt mindenféle felbontás és rengeteg játéknál nincs meg a stabil 30 fps!

# 5

A PS3 2006 végén jött ki!

2013. nov. 19. 11:24
 7/19 anonim ***** válasza:

A ps3 prociját, ami a cell ne mérd sima asztali laphoz, mert más a felépítése.

Évekig tartott, mire mindenki megtanult rá normális játékot csinálni.

Ps4 közelebb áll a pc-hez, vagyis elvileg hamarabb lehet kész egy játék, nekem dupla annnyi fejlesztési időt kell rászánni.

2013. nov. 19. 11:43
 8/19 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Akkor itt sok szerencsés ember van, mert engem ezerszer piszkáltak ezért! Itt is a válaszadók többsége úgy beszél a ps3-ról, mintha valami őskori cucc lenne, amin egyáltalán nem lehet játszani.

Itt mindenki csak a grafikát nézi. Nem erről az oldalról beszélek, de senkit sem kell "lenézni" vagy megjegyzést tenni, akinek nem lesz ps4, vagy akár xbox one. 160 ezer forint nem kevés pénz, gondolom nem mindenki fogja az első évben, vagy akár azonnal beszerezni. És addig mivel játszik a gamer? A mostaniakkal.

Akinek meg egy Beyond Two Souls grafika nem felel meg, azzal nem tudok mit kezdeni, ennyire én már nem vagyok grafikamániás, mert senki se haragudjon meg, de ez már az! Egy nagyon szépen kivitelezett játék, gyönyörűen megcsinálva.

Na meg ha a PS4 valóban sokkal szebb lesz a ps3-nál, amit kétlek, de legyen, attól még a ps3 exkluzív játékokkal ugyanúgy ellehet játszani!

A másik: nem mindenki tehetős ebben az országban, én például most tudtam csak beszerezni egy ps3-at, és annak is nagyon örülök, de elmegy a kedvem akkor, mikor megy a ps4 kampány, és ezért a Ps3 tudása, már "eljárt felette az idő" kategóriába tartozik!

Ez az én véleményem, senkit sem akarok megbántani, remélem nem is tettem meg. :)

2013. nov. 19. 18:26
 9/19 anonim ***** válasza:
nezd meg a killzone shadow fallt es utanna mond,hogy nemlehet jobb a ps3 mas hardverenel:D
2013. nov. 27. 19:04
 10/19 anonim ***** válasza:

# 9

Amikor még csak képek voltak róla én azt hittem hogy ez egy PS3-mas játék XD

2013. nov. 28. 18:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!