Hogy fogja a kormány megállítani az emigrálást?
Nagyon érdekel a téma, ugyanis én is 18 éves vagyok és én is ki szeretnék menni 5éven belül Amerikába. Tudom, hogy ott se olyan jó a helyzet, de jobb mint itthon. A mostani kormány teljesen szét... nem mondom mit csinál az országgal. Mindenki el akar menni... de hogyan fogják majd megállítani ?
Nem fognak szerintem 300ezres fizetéseket osztogatni.. most is csak a nagy vállalatok(külföldi) adnak olyanokat.
Csak kíváncsi vagyok, szerintetek ?
Igen, le kell dolgozni a képzési idő kétszeresét 20 év alatt. Munkahelyet nem biztosít az állam. Oldd meg magadnak.
Ha szülsz 3 gyermeket, akkor mentesülsz a kötelzettségek alól.
Ha nem dolgozod le a képzési időd kétszeresét 20 év alatt, akkor vissza kell fizetned az állami ösztöndíjat (kamatokkal növelve).
Nem is érdeke megállítani az emigrálását. Könnyebb a kormánynak ha minden gondolkodó, sorsába nem beletörődő ember elhúz és nem jártatja a pofáját otthon, hogy orbán rossz király.
Aki marad az meg olyan, hogy azzal bármit meg lehet tenni.
Üdv. Németországból
Hogy is lehetne megállítani az elvándorlást ilyen közterhekkel és magas rezsikkel. Például a skandináv országokban ahol zordak a telek, mégis olcsóbb a távhő és alapdíja sincsen, ahogy a gáznak sincs.
A szocializmusban az egykori szülőfalum 1200 főből állt. Ma 350 körül és tovább fogy. Ki vállalna gyereket akkor ha mint valami védelmi pénzt szedők, küldik a rezsit jelentő csekkeket a lakóknak úgy hogy a lakó meg sem rendelte az adott szolgáltatást. Na ez nem demokrácia.
Nálunk az egész család startol kifelé - sajnos!
Mindenünk meg van (volt) de elkezdődött a javak felélése, mert elképesztő a lehúzás, az életnívómból meg egy idióta kedvéért sem engedek!
A lényegi dolgok már el vannak intézve - lakás, állás óvoda! Semmilyen ép elméjű kiútat nem látok, amire ezek képesek lennének.Ebből a mélységből évtizedek kellenek hogy kimásszon az ország egy normális államférfival, de ilyenről az elmúlt évtizedekben nem hallottam! Tehát: elfelejteni ezt a halom szerencsétlenséget.
Ez nem jogállam, ez nem piacgazdaság, ez nem demokrácia: ez egy kalap szamóca - hogy finom legyek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!