Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Hogy fogja a kormány megállíta...

Hogy fogja a kormány megállítani az emigrálást?

Figyelt kérdés

Nagyon érdekel a téma, ugyanis én is 18 éves vagyok és én is ki szeretnék menni 5éven belül Amerikába. Tudom, hogy ott se olyan jó a helyzet, de jobb mint itthon. A mostani kormány teljesen szét... nem mondom mit csinál az országgal. Mindenki el akar menni... de hogyan fogják majd megállítani ?

Nem fognak szerintem 300ezres fizetéseket osztogatni.. most is csak a nagy vállalatok(külföldi) adnak olyanokat.

Csak kíváncsi vagyok, szerintetek ?

2014. júl. 27. 11:34
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Most akkor benne van a hallgatói szerződésben, hogy ha államilag támogatott képzésen tanulsz akkor le kell dolgozni x évet ? Vagy hogy is van ez ? Azt is követtem, de már egy ideje nem hallottam róla.
2014. júl. 27. 12:00
 12/17 anonim ***** válasza:
100%

Igen, le kell dolgozni a képzési idő kétszeresét 20 év alatt. Munkahelyet nem biztosít az állam. Oldd meg magadnak.

Ha szülsz 3 gyermeket, akkor mentesülsz a kötelzettségek alól.

Ha nem dolgozod le a képzési időd kétszeresét 20 év alatt, akkor vissza kell fizetned az állami ösztöndíjat (kamatokkal növelve).

2014. júl. 27. 12:05
 13/17 anonim ***** válasza:
100%
Pontosan úgy, ahogy az Orbán kormány mindent intéz. Erőszakkal.
2014. júl. 27. 12:06
 14/17 anonim ***** válasza:
95%

Nem is érdeke megállítani az emigrálását. Könnyebb a kormánynak ha minden gondolkodó, sorsába nem beletörődő ember elhúz és nem jártatja a pofáját otthon, hogy orbán rossz király.

Aki marad az meg olyan, hogy azzal bármit meg lehet tenni.

Üdv. Németországból

2014. júl. 27. 13:37
 15/17 A kérdező kommentje:
Hát tényleg mindent megfogok tenni annak érdekében, hogy kijussak külföldre melózni vagy tanulni.. undorító ez az ország.
2014. júl. 27. 14:08
 16/17 anonim ***** válasza:
100%

Hogy is lehetne megállítani az elvándorlást ilyen közterhekkel és magas rezsikkel. Például a skandináv országokban ahol zordak a telek, mégis olcsóbb a távhő és alapdíja sincsen, ahogy a gáznak sincs.

A szocializmusban az egykori szülőfalum 1200 főből állt. Ma 350 körül és tovább fogy. Ki vállalna gyereket akkor ha mint valami védelmi pénzt szedők, küldik a rezsit jelentő csekkeket a lakóknak úgy hogy a lakó meg sem rendelte az adott szolgáltatást. Na ez nem demokrácia.

2014. júl. 27. 20:55
 17/17 anonim ***** válasza:

Nálunk az egész család startol kifelé - sajnos!

Mindenünk meg van (volt) de elkezdődött a javak felélése, mert elképesztő a lehúzás, az életnívómból meg egy idióta kedvéért sem engedek!

A lényegi dolgok már el vannak intézve - lakás, állás óvoda! Semmilyen ép elméjű kiútat nem látok, amire ezek képesek lennének.Ebből a mélységből évtizedek kellenek hogy kimásszon az ország egy normális államférfival, de ilyenről az elmúlt évtizedekben nem hallottam! Tehát: elfelejteni ezt a halom szerencsétlenséget.

Ez nem jogállam, ez nem piacgazdaság, ez nem demokrácia: ez egy kalap szamóca - hogy finom legyek!

2015. márc. 9. 19:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!