Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Orbán Viktor skizofrén?

Orbán Viktor skizofrén?

Figyelt kérdés

Nagyon kíváncsi vagyok a véleményetekre.

A családomban van több skizofrén is, enyhébbtől a súlyos betegig.

A Tusnádfürdőn elmondott beszéde alapján merült fel bennem ez a gondolat.

A valóságtól elrugaszkodott módon látja világot, nem hisz a más igazában csak a saját igaza létezik és nincs betegségtudata.

Tipikus jellemzők.

Ti mit gondoltok?

2014. júl. 26. 23:38
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
7-es, Hitler is olyanokat mondott ami jól hangzott, meg mindenkinek azt mondta, amit hallani szeretne, ezeknek az embereknek pont ez a titkuk
2014. júl. 27. 11:54
 22/30 anonim ***** válasza:
65%

No , itt egy kis csemegézni való, kedves Kérdező!

[link]

[link]

[link]

[link]

Ez az ember nagyon beteg. Az országnak a tragédiája és a jövőnké is.

2014. júl. 27. 15:53
 23/30 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem minden rosszindulat nélkül merülhet fel a kérdésed az emberekben, többször találkoztam ilyen következtetéssel én is. Az emberiség történelmében számtalan példa akad, de csak utólag lehet komolyan is beszélni az ilyen pozíciójú emberek elmeállapotáról. Orbán Viktor különösen gyanús lehet attól is, hogy mikor kezdte a mostanitól szögegyenesen ellentétes erkölcsi és világnézeteket vallott. Ez is alátámasztja szerintem ezt a gyanút vele kapcsolatban. Plusz érdekes(gyanús), ahogy politikusként a vetélytársként szóba jöhető ellenfeleihez viszonyul.
2014. júl. 28. 08:43
 24/30 anonim ***** válasza:
100%
Csak most néztem meg az előző hozzászóló linkjeit, nagyon durva. És tényleg csinálja azt a szájmozgást, világosan látszik a videón.
2014. júl. 28. 09:01
 25/30 homo ludensz ***** válasza:
Nem tisztem hogy azt bíráljam akire tavasszal olyan sokan szavaztak talán közületek is néhányan akik most bírálják. Én, hiszitek e vagy sem nem rá szavaztam. A szomorú az hogy az elmúlt huszonöt év minden garnitúra megválasztását max.egy év múlva már megbántuk. Megfigyeltem hogy minden vezető nála alacsonyabb vagy szándékosan alacsonyabb képességekkel bíró emberekkel veszi körül magát. Ez lehet önvédelem mert nem akar bénábbnak látszani sőt tündökölni szeret és elkönyvelni hogy lám megy ez neki. A többség aki remél tőle némi elhullatott morzsát az meg tapsol neki.Csak a mi közelmúltunk történelmében nézzetek szét.(XX.-XXI. század.)
2014. júl. 28. 10:04
 26/30 anonim ***** válasza:

Az a gond, hogy nem lehet éles határokat húzni az elmebetegség és az épelméjűség között. Szinte minden embernek vannak enyhébb mentális problémái vagy inkább jellemvonásai, amiket bizonyos szempontból akár betegségnek is nézhetünk. A mentális betegségekből egyébként fel lehet gyógyulni, legalábbis bizonyos fokig, tehát, ha volt is ilyen időszak Orbánnál, nem jelenti azt, hogy most is beteg.

Ami engem jobban elgondolkodtatott, az az, hogy tudtommal, amikor 2002-ben elvesztette a választásokat, akkor jelentkezett a betegsége. Annyira nem bírta elviselni a vereséget, hogy belebetegedett. Na, aki ezt tudta, az nem szavazott volna rá soha, mint ahogy az sem, aki már abban az időben látta, hogy ő egy diktátor. Sajnos ezt a véleményt egyébként sokan nem vették komolyan. Nem mindenki jó emberismerő.

Szerintem egyébként Orbánnak nagyon is megvannak a céljai, és tudja, mit csinál, csak baromi nagyot tévedett, mert nem ért igazán semmihez a hatalom megszerzésén és megtartásán kívül. Most, hogy a gazdaságpolitikája megbukott, és kezd összeomlani a rendszer, most már egyre eszetlenebb döntéseket fog hozni, mert ha ég a ház, akkor kapkod az ember össze-vissza.

Szerintem hamarosan teljesen be fog golyózni, amikor bekövetkezik a bukás. Ez lesz az ő büntetése azért, amit a magyar nép ellen elkövetett. Mondhatnám viccesen, hogy "Miből fogjuk észrevenni, hogy megőrült?", de sajnos itt már nincs min nevetni.

2015. dec. 24. 02:02
 27/30 anonim válasza:
Igen ő egy skizofrén. Van ismerősünk aki szépen nyugiban dolgozott a kórházban. Egyszer csak jött a TEK. Lezárták az egész kórházat és bejött Orbán kezeltetésre. Jött kezeltetni magát az ismerősünkhöz. Ez elég biztos forrás szerintem.
2016. jún. 26. 19:22
 28/30 anonim válasza:
Még valami a #27-es válaszomhoz. Egy honvéd orvosról van szó de többet nem merek mondani. Orbán felesége vállalhatattlanul néz ki annyira össze van verve.
2016. jún. 26. 19:27
 29/30 anonim válasza:
Lehet, hogy elmebeteg Orbán Viktor, de akkor Vona Gábor, Botka László, Gyurcsány Ferenc, meg az EU korrupt vezetői, mint pl. az offshore-lovagok császára és alkoholista Juncker, meg általában a nemzetállamellenes, migránspárti, neoliberális-libbant magyar és európai politikusok micsodák???
2017. jún. 6. 00:50
 30/30 anonim ***** válasza:
Egy skizofren is alkalmas rendes munkakra! Csak egy kicsit tobb torodest igenyel. De orbant a vilagert nem vedenem, ahogy semelyik politikust sem. En Sajátpárti vagyok. Es pont tegnap jottem ki egy pszichozisbol. Szoval nem a levegobe beszelek
2017. jún. 6. 09:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!