Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Nem értem 24-év után sem...

Nem értem 24-év után sem látjuk, hogy a rendszer váltás semmi jót nem hozott?

Figyelt kérdés
Az ország vagyona el lett adva, a konkurencia meg vette, hogy ne legyen verseny társa. Azt meg senki ne magyarázza, hogy a szoci. rendszer életképtelen volt (ez most életképes?)egymás közt a szocik. kereskedtek és jól éltek az emberek (most,hogy él az emberek többsége?)és ez sajnos az összes volt szoci. rendszerben élő országokra érvényes nagy szegénységben él az emberek többsége. 24-év el telt vajon hány év telik még el, hogy a halandó emberek úgy éljenek mint anno a szoci. rendszerben vagy legalább jobban mint manapság (mert lehet az embernek sok szakmája amit tud is vagy diplomája manapság sajnos nem tud érvényesülni csak protekcióval igaz vannak kivételek is)
2014. júl. 26. 17:35
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
54%

'Újfent megkérdezem: MIT CSINÁLTATOK VOLNA 1989-90-BEN? '

Kivégeztük volna Orbánt.

2014. júl. 26. 23:51
 12/13 A kérdező kommentje:
Az igaz a rendszerváltásnak meg kellet valósulni de azóta eltelt 24-év és még ennyi év után sem teszünk semmit csak szenvedünk nem vagyok FIDESZ-es de igazat adok Orbánnak valami más fajta rendszert kellene ki találni mint látjuk és érezzük nálunk de a volt szoci. országokban sem működik a mostani kavalkád
2014. júl. 27. 05:21
 13/13 anonim ***** válasza:
Egyedül Romániát illetően tudok Ceausescu visszasírásáról, pedig ő sokkalta durvább rendszert felügyelt, mint teszem azt a mi Kádárunk vagy esetleg Honecker az NDK-ban.
2014. júl. 27. 14:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!