A kelet-európaiak nehezebben befolyásolhatóak?
Sokan azt mondják, hogy Magyarország a liberalizmus el lett torzítva, le lett járatva.
Szerintem ez nem igaz, másutt is ugyanolyan ez az ideológia, ugyanezt csinálja.
Dolgoztam nyugaton is, ugyanaz a liberalizmus ott is.Viszont arra könnyen eladhatóbb.A másik, hogy könnyebben befolyásolhatóak az emberek ilyesmikkel.Magyarországon évtizedekig szovjet megszállás volt, a többség tudta, hogy amit a TV-ben látnak, rádióban hallanak, az újságban olvasnak az mind hazugság, propaganda.A magyarokban, kelet-európaiakban ez még mindig bent van.
Emiatt nem akarnak például színes idegeneket az országukba, akik leélik az amúgy sem fényes országukat.
Németországban saját szememmel láttam, hogy etnikai németek szimpátiatüntetést rendeztek a bevándorlás mellett, hogy hozzák a családjaikat is...stb
Azt gondoltam, úristen milyen tébolydába kerültem.
Én is német származású vagyok, anyanyelvi szinten beszélem a nyelvet ismerem a kultúrát.
De, komolyan akkor legszívesebben letagadtam volna.
Abban biztos lehetsz, hogy sok német tagadna le téged is.
Normális ember nem bőrszín, származás alapján ítél.
Hogy keleten mennyire befolyásolhatók az emberek arról csak annyit, hogy tapsolnak a népnyúzó kormányok intézkedéseihez.
Éltetik Oroszországot, orbán kirányt ahogy építi le a demokráciát. Nem veszik észre, hogy elnyomják őket.
Mindenki örül, hogy nem lesz többé fidesztől független média.
Most még csak megszállás szobor, 5 év múlva Dunába lövik azt aki nem tetszik nekik.
A kelet-európaiak nehezebben befolyásolhatóak? Ezek szerint még nem hallottál az alábbi pártokról:
Fidesz
MSZP
DK
Jobbik
"Németországban saját szememmel láttam, hogy etnikai németek szimpátiatüntetést rendeztek a bevándorlás mellett, hogy hozzák a családjaikat is...stb "
Ez Ausztriában is ugyan így van, én ezért nem megyek vissza egyszerűen nincs gyomrom hozzá és nincs kedvem ezeknek asszisztálni . Egyszer jegyeztem meg hogy talán mégse kéne a bevándorlókat beengedni, azonnal rám sütötték a náci bélyeget, meg kiközösítettek . Köszi én ebből nem kérek .
Ha azt hiszitek hogy Magyarországon nyalják a bevándorlók seggét nagyon tévedtek . Nyugaton elképesztő mi van 50-100 év múlva ezek az országok el fognak tűnni, lesz helyettük Új-törökország, Új Nigéria meg hasonlók ... És higgyétek el senki nem fog ezek ellen majd fellépni, az ottani politikusok is ezeknek a bevándorlóknak a szavazatából élnek, az embereket meg hihetetlenül be lehet ott hülyíteni . Szó nélkül le fogják nyelni, ha majd megszűnik például Svédország .
Hozzáteszem az olyan bevándorlókkal semmi bajom aki Európában tanul és utána visszamegy a hazájába, vagy teljesen átveszi az európai kultúrát, dolgozik és tiszteli az adott országot, csak ilyen ritka mint a fehér holló .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!