Hogy lehet az, hogy a hazai IT cégek termelik ki az ország GDP-ének a 12%-át, miközben a foglalkoztatottságban állók közel 3,5-4%-át teszi csak ki? (150 ezer fő)
Figyelt kérdés
2014. júl. 23. 15:32
1/17 anonim válasza:
Úgy hogy az IT-sek dolgoznak mások helyett is.
2/17 anonim válasza:
Azért mert egy programozó gondolkodik egy kicsit aztán bepötyög egy programkódot amit aztán el lehet passzolni akár több millióért míg egy kétkezi munkás egész nap dolgozik azért hogy a saját bérének a másfélszeresét kitermelje.
3/17 anonim válasza:
"Bepötyög egy programkódot"
Ami lehet, hogy 20-30ezer soros, és több hónapig dolgozik rajta...
4/17 anonim válasza:
Az lényegtelen de még is értékesebb dolgot állítanak elő kevesebből mint egy dombelhárító szakmenedzser.
5/17 anonim válasza:
4-es. Erre akartam rávilágítani én is :D
6/17 anonim válasza:
IT-sektől nem kéne sajnálni a pénzt. Egyik legkeresettebb szakma ... bárki lehet IT-s aki hajlandó tanulni. Sok helyen már a papírt sem nézik, csak a tudást.
7/17 anonim válasza:
Az IT cégek egyike sem termelt még meg egyetlen szalma szálat sem önállóan.
8/17 anonim válasza:
Nem sajnálom tőlük lévén én is az voltam. De nem véletlen a múlt idő inkább ásnék árkot 60k-ért mint lennék újra fejlesztő 300-ért.
9/17 anonim válasza:
Amit egy programozó előállít annak az értéke nulla.
10/17 anonim válasza:
9-es, miért is? Meg tudod magyarázni vagy csak fröcsögsz a vakvilágba?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!