A magyarokból a kommunisták nevelték ki a vallást?
Zseniális, szóval csak vallásos ember lehet erkölcsös? Bill Gates nyilván megy a pokolba rőzsét szedni, mert százmilliókat adakozik évente, hisz nyíltan ateista. Gondolom a keresztény vallásra gondolsz, ami olyan gyönyörűen el lett torzítva másfél évezred alatt, hogy még Jézus is a fejét fogná, ha látná.
A kommunisták nem neveltek ki semmit senkiből, mert eleve kommunizmus se volt, csak egy gyér szocializmus, annyi volt az egész, hogy vallásos embert nem vettek fel bizonyos magas körökbe.
A szocializmusban inkább az erkölcsös életnek intettünk búcsút. Nézz szét, szét van lopva az egész ország!:)
Nézd meg, mennyire tisztelik a papokat! Semennyire. De mondjuk sok pap is mehetett volna Kukutyinba zabot hegyezni, annyira elhivatott...
És akkor most kitől tanuljanak, és mit a vallás iránt érdeklődők? Főleg, hogy egy rakat kizárólagos is terpeszkedik az amúgy szabad eszméken...
Mindazonáltal én a szocializmusban nőttem fel, a szüleim ateisták voltak. Már gyermekkoromban sem voltam ateista. Mióta az eszemet tudom, mindig hittem, hogy létezik ennek a világnak egy irányítója. Hogy ki Isten, azt sokféle vallás tanulmányozása és a hindu vallás gyakorlása után értettem meg pontosan.
Tehát az igazán vallásos lelkületet nem ölheti ki senki és semmi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!