Milyen lesz Magyarország a század végére?
"Liberálisabb érzelmű" vagyok, és egyetértek veled. A magyar kultúra hanyatlóban van, az ország kilátástalan, és nem hiszem, hogy az évszázad végéig ez változna.
Azt viszont nem hiszem, hogy olyan radikális dolgok fognak végbemenni, mint az etnikai tisztogatás, vagy a határontúli magyarok eltűnése, legalábbis nem ebben a században. A határontúli magyarok száma csökken, de ez nagyon lassú folyamat, egy évszázad nem elég ahhoz, teljesen eltűnjenek.
A magyar nyelv egyértelműen el fog "nyugatiasodni", ez a folyamat már rég elindult. Túlzás azt mondani, hogy a magyar nyelv el fog tűnni, inkább azt mondanám, átalakul. Ez nem "akkora" probléma, mint amekkorának látszik, lásd: Hollandia, holland nyelv.
Magyarországot az évszázad végéig teljesen "eladják", a földeket külföldi vállalkozók vásárolják fel, visszavásárolni pedig egy tehetősebb magyar érdekében sincs, és valószínűleg nem is lesz.
Akinek van "esze", és hajlandó itt hagyni az országot, az már külföldön van. Hiába tanul egy magyar hiányszakmát, hiába talál munkahelyet, jó fizetéssel, ha külföldön a bére háromszorosát odaadják. Nem sok esélyt látok arra, hogy ez változni fog.
Nem értem én ezt.
Mi vagyunk ennyire pesszimisták vagy az emberek nagyrésze nem látja a valóságot...
Győzike apja mondta vagy 10 éve egy nagy ballibes riporternek a kettőtévén hogy nemsokára mi leszünk többen és akkor arra fog menni az ország amerre mi akarjuk! Szegény riporter meg se köpni se nyelni nem tudott csak hebegett és azt ismételgette hogy ezt így nem lehet csinálni, ő meg: Hát dehogy nem!!! LMP-re szavaztam, nem vagyok rásizta de Isten őrizzen minket hogy győző családjából vezessen valaki egy piros zsigulinál bonyolultabb dolgot, nem a bőrszine miatt hanem az agyi szintje miatt.
Ugyanaz fog történni mint trianon előtt, hagyjuk szaporodni a kisebbségeket aztán a nagy népfelség, demokrácia, és liberalizmus nevében ezek a népek egyszercsak azt mondják hogy köszi, nem, mi mennénk a saját utunkon. Amerika meg csak töm belénk a rizsát, nem tudom ők mit fognak szólni ha a század végén a fehérek arány lesz 20%... és itt nem a bőrszinrő beszélek hanem arról hogy amerika 80%-a iskolázatlan buta néptömeg lesz mert a feketék és latinok egyre jobban leszakadnak a birka buta tömegeknek meg elég lesz egy szikra és megint lesz polgárháború faji alapon, és lényegtelen lesz ki lőtt elsőnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!