Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Szerintetek most, hogy a...

Szerintetek most, hogy a helyére került mi lesz a sorsa a német megszállási emlékműnek?

Figyelt kérdés

Néhány nyugdíjas megdobálta tojással meg tejfölle. Kordon van körülötte, plakátok meg mindenféle cucc, kövek, gyertyák stb.

Volt a bal oldalról aki bontást akart meg emlegetett, és volt polgári személy is aki ilyesmiről beszélt.

Közben térfigyelő kamerákat is felpakoltak stb.

Átadó nem lesz, képtelenség lenne normálisan megtartani.

Ki mit gondol, ott marad, ellenző polgárok elbontják éjszaka, nekiesnek flexel meg kalapáccsal?

Dániel Péter hazajön Izraelből és leönti vörös festékkel ezt is?

Újra megdobálják még párszor?

Jogi úton elérik az elbontását/elszállítását..?

Ottmarad, de mindig össze lesz cseszve valamivel és sosem lesz tiszta rendezett?

Vagy idő kell és elül ez az egész cirkusz, eltűnik a kordon, megtisztítják és normál módon más szobrokhoz hasonlóan rendezetten megközelíthetően, tisztán és esztétikusan fog állni ott a jövőben is?

Ki hogy gondolja?

2014. júl. 21. 21:28
1 2 3
 21/22 anonim válasza:

"nem értem mi ez a hamisítás ... még a kommunizmus alatt is arról tanították az embereket, hogy a németek megszállták az országot, erre jön pár önjelölt balliberó és kitalálja, hogy nem történt megszállás ..."

Ne, könyörgök ne! Miért vagytok ennyire ostobák?

2014. aug. 5. 17:29
 22/22 anonim ***** válasza:

Szerintem már sokszor meg lett válaszolva, a kérdést is és a választ is csak ismételgetjük.

1. a "szobor" most nem a helyére került. A helye legfeljebb a Memento parkban lenne, ahol ezentúl nem csak a szocializmus, emlékműve, hanem mindenféle elnyomás működésének emlékműve - így az Orbán-rezsim elnyomásé is, mert ez csak az - lenne.

2. Elmondták, hogy miért tartják t9rténelemhamisításnak, szerintem ez is világos.

3. Majd akkor fog a szomor (nem félreírás, hanem szójáték, ez a micsoda nem nevezhető műalkotásnak, mint ahogy sok rendszerváltás előtti sem) eltűnni, akkor esnek neki, ha megdöntik az Orbán-rezsimet. Akkor van rá esély, hogy a Sztálin szoborhoz (ami MO szemében szintén egy ránk erőszakolt eszménykép és egy idegbeteg zsarnok diktatúráját jelképezte) hasonlóan végezze.

Vagy lehet, hogy ottmarad, a jelenlegi elnyomás emlékműveként.

Ami a tojás és egyéb dobálást, festékezést, stb. illeti, szerintem türelmesnek kell lenni, és időt kell hagyni a madaraknak, hogy kifejtsék a véleményüket, azoknak nem tilos.

2014. aug. 6. 19:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!