Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ha a kurucz szerint az USA...

Ha a kurucz szerint az USA olyan csúnya gonosz akkor miért él ott az oldal tulajdonosa és több szerkesztője?

Figyelt kérdés

[link]

Naponta irkálnak ki ilyen marhaságokat.

Ha annyira kaki az USA akkor miért ott élnek (gondolom) dolgoznak és építik ezt a csúnya gonosz elnyomó országot. Az oldalt miért ott üzemeltetik az amerikai államot gazdagítva ezzel?

Ez kb olyan szintű ellentmondás minthogy a nagy nemzeti antiszemita pártunkat egy szlovák zsidó vezeti.

2014. júl. 16. 18:04
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:

A kérdésre válaszolj ment a piros kéz.

2014. júl. 16. 20:57
 12/18 anonim ***** válasza:
89%

Itt is élnek zsidók, pedig naponta szidják a magyarokat és az országot. Ez nem ellentmondás?

Komolyan, választ szeretnél erre a kérdésre?

2014. júl. 16. 21:09
 13/18 A kérdező kommentje:

Tehát azt mondod hogy ők semmivel sem különbek a zsidóknál? Akkor a neonácik miért vannak annyira oda ezért a hobbioldalért?

2014. júl. 16. 21:12
 14/18 anonim ***** válasza:

Nem tudom, miért pont ott élnek, de az biztos, hogy ha idehaza élnélek, már rég börtönben ülnélnek valahol életfogytiglanra ítélve :)

Én magam sem szeretem a kuruc.info-t, de sokszor rávilágít olyan dolgokra, amit más hírportál nem hoz le cikként, vagy a hivatalos híradásokban nem szerepel. Persze a szóhasználatával van gond, de szerintem nem rossz, ha pl. egy bűncselekmény elkövetőit kiteszi címlapra, esetleg leírják, hogy na ezek is romák. Én ezt ne látom akkora nagy problémának.

2014. júl. 16. 21:29
 15/18 A kérdező kommentje:

Az oldalhoz hivatalosan senki nem adja a nevét sem a szerkesztők sem senki így hivatalosan perbe sem foghatók. Az oldal mögött álló amerikai cég magyar származású hazaáruló tulajdonosát körözik éppen aki bujkál, ha hihetünk a híreknek éppen Kanadában. Ha az oldalt nem a csúnya gonosz USA-ban üzemeltetik akkor még ettől is megkímélhették volna magukat de a hiperhazafiaknak muszáj volt a liberáljudeobolsevik USA-ban céget alapítani és oldalt üzemeltetni.

2014. júl. 16. 21:41
 16/18 A kérdező kommentje:
Igazából ez a fura hogy az oldal nonstop arról fröcsög hogy a liberális nyugat milyen romlott és hogy milyen sz@r ott az élet bezzeg Gázában, Iránban stb minden szép és jó mindenki erkölcsös stb. Azon se csodálkoznék ha ezek után kiderülne hogy a kedves tulajdonos a legutóbbi amcsi prájdon ott tekergett női ruhában valamelyik buszon.
2014. júl. 16. 21:46
 17/18 anonim ***** válasza:
Akik KERESZTÉNYEKNEK képzelik magukat, közben egyfolytában részegek :D
2014. júl. 31. 19:36
 18/18 anonim ***** válasza:
ezzel a szánalmas ideológiával könnyű megfogni az embereket, a kuruc vezetőjét meg csak a pénz érdekli (lsd: hírdetések). Ennyit az egész eszméről. Paff.
2014. szept. 5. 12:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!