Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ha valaki azt mondja, hogy ő...

Ha valaki azt mondja, hogy ő Trianon tagadó, akkor ő melyik oldalon is áll?

Figyelt kérdés
2014. júl. 14. 21:10
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
Már itt se lehet nyíltan véleményt formálni? 2 hozzászólás eltűnt....
2014. júl. 15. 00:00
 12/18 anonim ***** válasza:

Írd meg neki, hogy te meg Tokió tagadó vagy. Lehet ez lesz egy új barátság kezdete. :)

De miért foglalkozol idiótákkal?

2014. júl. 15. 01:22
 13/18 anonim ***** válasza:

Kedves 6-os, engem rohadtul nem érdekel a Trianon cuccos, de a hommancsokért és a dzsipszikért sem szoktam harcolni vagy egyáltalán kiállni, mert azok sem érdekelnek vagy éppen jómagam sem kedvelem őket.

Na, ilyenkor mi van? Behatározhatatlan vagyok?

2014. júl. 15. 05:27
 14/18 anonim ***** válasza:
90%

"nem egészen, facen egy személy (nem fogom kiadni), nagy DK szimpatizáns (jó oké, tudtam h liberális mondja, de nem értettem mit is akar ezzel kifejezni), és ő írta le egyik hozzászólásában, hogy ő trianon tagadó"

Persze. Ez is csak egy provokáció azok felé, akik nem jobboldaliak. Sok ismerősöm van, jobb is, bal is, de egyik sem tagadja a Trianont. Azon nincs mit tagadni, megtörtént, ahogy pl. a Holokauszt is. Az agyatlanok inkább azt szokták tagadni.

2014. júl. 15. 07:46
 15/18 anonim ***** válasza:
Gondolom ilyesmi választ vártál: baloldaliak=hazáruló, beteges, libsi, zsidó, Trianon tagadó, magyar utáló.
2014. júl. 15. 07:47
 16/18 A kérdező kommentje:
Én senkivel se szimpatizálok! Ma Magyarországon NINCS olyan párt, akivel egyetértenék... Erről ennyit....
2014. júl. 15. 08:55
 17/18 anonim ***** válasza:

Az első választ olvastam, undorító az egész mocskolódása.

Nem hallottam még olyanról, hogy Trianon tagadás.

Maximum Holokauszttagadás.

De történelmi tényeket, megtörtént dolgokat minek kéne tagadni?

Attól az még történelem amit elfelejteni nem szabad és tanulni kell belőle.

Hülyeség akármit is tagadni ami tény.

2014. júl. 15. 13:24
 18/18 anonim válasza:
Marhára nekro de látom itt a közelmúltban sok volt a butafāsz. A trianon tagadók rögtön a békeszerződés megkötése után léteztek. Ők azok akik nem értenek vele egyet és Hitler féle revíziót akarnak. Semmi köze ennek a városhoz gec... Holokausztról meg ki beszélt és mit lehetne abban tagadni? Ha a tagadás itt ugyan azt jelenti mint trianonnál (nem hogy negtörtént-e hanem hogy mi) akkor jobb ha mindenki tagadja aki nem szeretné a neo-náci kifejezést magára venni.
2020. febr. 19. 22:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!