Miért van ekkora autóellenesség?
Nem csak a politikában, hanem másutt is.
Ennek szerintem azaz oka, hogy sokan nagyon irigyek, mert nincs pénzük autóra, meg benzinre.
Nagyon sok embert ismerek, akik folyton az autósok ellen beszélnek.
Pl. szóbakerült, hogy a belvárosból kitiltják az autósokat. Nekem teljesen természetes volt, hogy ez hülyeség, mert a családunk nagyon "motorizált", mindenkinek van kocsija, buszra szinte soha nem szállunk, pedig munkahelyen jár az ingyen bérlet. Mások viszont azzal érveltek, hogy "akkor majd az autósok lesznek szívesek felemelni a hátsójukat".
Vagy említhetném azt is, hogy a Budaörs felé vezető autóúton az egyik sávból buszsávot csináltak. Ez tényleg kedvez a buszoknak, mert pár percet behoznak, viszont az autóknak olyan kib*szott dugókat csinált, hogy egyáltalán nem érte meg(szerintem). Ennek ellenére ezzel is egyetértett sok ismerősöm.
Most akkor mi lesz? A társadalomban a gépkocsivezető egy olyan "kaszt" lesz, ami káros és megszüntetendő? Régen nem volt ilyen "szembenállás".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!