Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért van ekkora autóellenesség?

Miért van ekkora autóellenesség?

Figyelt kérdés

Nem csak a politikában, hanem másutt is.

Ennek szerintem azaz oka, hogy sokan nagyon irigyek, mert nincs pénzük autóra, meg benzinre.

Nagyon sok embert ismerek, akik folyton az autósok ellen beszélnek.

Pl. szóbakerült, hogy a belvárosból kitiltják az autósokat. Nekem teljesen természetes volt, hogy ez hülyeség, mert a családunk nagyon "motorizált", mindenkinek van kocsija, buszra szinte soha nem szállunk, pedig munkahelyen jár az ingyen bérlet. Mások viszont azzal érveltek, hogy "akkor majd az autósok lesznek szívesek felemelni a hátsójukat".

Vagy említhetném azt is, hogy a Budaörs felé vezető autóúton az egyik sávból buszsávot csináltak. Ez tényleg kedvez a buszoknak, mert pár percet behoznak, viszont az autóknak olyan kib*szott dugókat csinált, hogy egyáltalán nem érte meg(szerintem). Ennek ellenére ezzel is egyetértett sok ismerősöm.

Most akkor mi lesz? A társadalomban a gépkocsivezető egy olyan "kaszt" lesz, ami káros és megszüntetendő? Régen nem volt ilyen "szembenállás".

2014. júl. 13. 11:24
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Szerintem is nem ártanak korlátozni valamelyest, mert városban néha tényleg elviselhetetlen a forgalom (ja nekünk is van autónk, és még tankolni is bírjuk :)).
2014. júl. 13. 21:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!