Mit utálsz Magyarországon? Tervezitek e, hogy elmentek innen, ha igen hova milyen végzetséggel?
Tapasztalataim szerint tele van az ország olyan emberekkel, akik minimális erőfeszítésért cserébe azt várják el, hogy kinyalják a seggüket, utána meg sírnak jobbra-balra. Nekem belőlük van már elegem, meg természetesen a politikából.
Van egy érettségim, és egy bútorasztalos végzettségem. Jelenleg másodszakmán ácsnak tanulok, és mellette gyárban dolgozok diákként. Sulis projekt keretében már voltam kint 3 hetet Németországban, és dolgoznunk is kellett kint. Suli után nem vágyok külföldre!
Nem tervezem.
Sok minden nem tetszik, de már fáradt vagyok összefoglalni.
Na akkor most szét lehet tépni :)
Magyar vagyok, igen, nagyon sok dolgot szeretek Magyarországon.
Amit nem:
-a gyalázatos életszínvonal, nem csak a fizetésekre gondolok, az orvosi ellátás, a városok levegője
-a borzalmas infrastruktúra
-nem számít magyarnak aki nem náci konkrétan
-nem számít magyarnak aki szereti a multikultit
-rasszizmus, homofóbia
-az arrogáns demagógia amit a kormány és a jobbik képvisel
-az össze hányt, hugyozott undorító belváros
-bkv és máv mai állapota
-utálkozás a szomszédainkra
Már eljöttem, nem tervezem visszamenni, kivéve persze ha a fentiek megváltoznak.
Egy szép, nyugodt, tiszta, barátságos, békés országot szeretnék. Ahol senkinek nem kell félnie, ahol van másik vélemény is, mint a kormányé, ahol mindenki egyenlő és szabad. Ahol van kulturális élet, ahol az számít mit tettél, nem csak a párthűség, lojalitás, hogy kinek a kije vagy.
"-nem számít magyarnak aki nem náci konkrétan"
Hülyeség, egy kommunista is lehet magyar.
"-nem számít magyarnak aki szereti a multikultit "
Még jó, hogy nem.
Aki azt szereti, az lemond az indentitásáról, se nem magyar, se nem szlovák,sem szerb egyszerűen egy senki, indentitás nélküli ember.
Aki méghozzá rosszat is tesz az országának, mivel még több cigányt akar, még több cigány "kultúrát" meg hasonlókat.Ami, tudjuk mivel jár.
Franciaországban tisztán látszik az EP választás eredményein, hogy elegük van a multikultiból.Az egész egy bukott ideológia.
Erről beszéltem, megmondják ki magyar és ki nem...pfff.
Főleg, hogy szinte csak pártállástól függ sokak számára.
Kanadába valószínűleg, itt még egy füves cigit sem lehet elszívni, és az emberek fele elég utálatos.
fizetések annyira nem izgatnak
"-nem számít magyarnak aki szereti a multikultit"
Most volt hír arról nem rég', hogy a spanyoloknál is ebola fertőzött embereket (ha nem tudod mi az nézz utána).
Szóval így istenítsd a multikultitokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!