Mi folyik Magyarországon?
Hát én azt mondom, hogy összességében jobb. De ez az én magánvéleményem. Le is fognak pontozni rendesen.
Pénz:
2x annyit keresek mint 2010-ben. De ez nyilván nem a kormány java, hanem a cégé ahova jöttem.
Kevesebb a rezsim a rezsicsökkentés miatt, havi pár ezer Forinttal. Nem sok, de ez is valami.
Közlekedés:
Iszonyatosan sok fejlesztés van a fővárosban. Imádom, hogy már szinte az összes füstokádó buszt lecserélték, vettek több száz modern buszt.
Elkészült a 4-es metró, hetente többször használom.
Az új bérletkiadó automaták marha jók, már 3x vásároltam belőlük. Nagyon egyszerűen kezelhetők, PayPass-es kártyával használhatók stb.
Tetszik, hogy a taxikat megkülönböztették sárga színnel és egységes tarifa lett.
Környezet:
Brutálisan sok helyet felújítottak. Madách tér, Kossuth tér, Erzsébet tér, Keleti pályaudvar környéke, Móricz Zsigmond körtér, Batthyány tér, Ferenciek tere stb. Imádom, hogy ilyen igényes lett ez a sok hely, komolyan nagyon szeretem őket.
Szeretem, hogy elmehetek úgy kocsmázni/bulizni, hogy nem leszek dohányfüstszagú alsógatyáig, mert kitiltották a cigit.
Szóval összességében nekem tetszik. Itt élek Budapesten a belvárosban, lehet, hogy vidéken más a helyzet, de arról nem tudok nyilatkozni.
ma 08:28
Hogy merted???? Ezért kőkeményen le fognak pontozni. Hát nem tudtad, hogy jelenleg a divat azt diktálja, hogy szidni kell a fideszt?
:D
A Fidesz negyven új adót vezetett be
A fiatalok évek óta külföldre mennek mert nincs perspektíva
A választási rendszert manupilálták hogy nyerjenek
Megszüntetik a papír és kupak gyűjtéseket jótékony célra
Rekordmagas az államadósság
Na ez folyik Magyarországon
Az első válaszolók mind Fideszesek, és nem azt írják, ami valóban igaz.
A 7-es adott valódi választ.
Van egy jómódú réteg, akinek kedves a Fidesz, de a többség egyre rosszabb helyzetbe kerül. Egypárt rendszer van, és csak az történik, amit Orbán akar vagy engedélyez.
Sokkal rosszabb a gazdasági helyzet is, mint volt 2010 előtt. Habár akkor sem volt rózsás.
A béka feneke alatt van az egészségügy, az oktatás és egyre rosszabb lesz csak. Fontos, hogy Stadionok épüljenek, de másra nem jut pénz.
Ne higgy a médiának, mert csak hazugság az egész.
"Az első válaszolók mind Fideszesek, és nem azt írják, ami valóban igaz.
A 7-es adott valódi választ. "
Viszont ezen gondolatmenet alapján, ha 7-ből 6 embernek nincs különösebb baja a kormánnyal, és csak a hetedik adott az egy igaz isten véleményével összhangban lévő választ, akkor az a szóban forgó hetedik kisebbségben van a nem kormánygyűlölő többséggel szemben, nemde?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!