Szerintetek jó irányba mennek a dolgok Magyarországon?
fidesznyikektől kérdem: MI (és miért) lett jobb?
jah, ha ide az oligarchák írogatnak, meg a slepp, a haverok, a mutyisok, akkor nem szóltam....
"Érdekes, hogy a fidesz mellett az az érv, hogy az mszp így meg úgy...
Egyik sem jó! Nem ment fel más tette soha senkit sem! "
Nem. Nem a fidesz melletti érv, hanem szimplán tény. Az MSZP rosszabb volt, minden szintem. Ergo én vissza aztán biztosan nem hozom a szavazatommal.
Ahogy tudtok alternatívát mutatni (MSZP, szarjobbik nálam kiesenek), azonnal oda fogok szavazni. Addig viszont nem tudok másra.
Látom, jól működött az elmúlt években a fidesz agymosása.
"együtt tették tönkre", "elmútnyóóócév" stb...
Valójában ha megnézzük a gazdasági mutatókat, az ország teljesítményét, a demokratikus jogok szintjét, a jogbiztonságot, az életszínvonalat, de akár az államadósságot is, azt látjuk, h 2010 előtt minden jobb volt.
Aki nem hiszi, járjon utána!
"Valójában ha megnézzük a gazdasági mutatókat, az ország teljesítményét, a demokratikus jogok szintjét, a jogbiztonságot, az életszínvonalat, de akár az államadósságot is, azt látjuk, h 2010 előtt minden jobb volt. "
Ez egyfelől nem igaz, másfelől úgy SEGÉLYEZNI a népet (annak bármely szegmensét), hogy közben fossuk el az IMF-hitelt, könnyű. Na ennyi volt az MSZP nagy tehetsége. Csak amikor már mondjuk az éves összterméked kétszerese az államadósság, elkezdenek kamatkifizetési gondok megjelenni, és a nép lázadni fog előbb-utóbb. Lásd: Görögország.
Isteni szerencsénk, hogy nem kaptak '10-től még 4 évet a szocik.
# 25
Az IMF hitelt sikerült ügyesen egy jóval magasabb kamatozású hitellel kiváltani a a fidesznek. Bravó!
Az államadósság tovább nőtt, és soha nem látott szinten van jelenleg, miközben a 3000milliárdos ellopott nyugdíjvagyont feléltük. Magyarul: nincs, elment Simicskának a zsebébe, nyista, kész.
nem_lesz_nyugdíjunk_mert_ellopták
Ezen kéne elgondolkodni, kedves barátaim!
előző !
úgysem gondolnak erre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!