Magyarország kezd elnyugatiasodni?
Az SZDSZ sikerességét politikai értelemben értettem.
Az első választásokon még ők voltak a 2. erő az MDF után.
Később az MSZP-vel szűk három ciklust tudtak kormányozni, úgy hogy kikövetelték maguknak a fontos pozíciókat és gyakorlatilag ők diktáltak a kormánynak.
Inkább mondjuk úgy, van egy nagyon vékony réteg aki normális gondolkodik ,a többség keletb*** és csúszik le az ország ezerrel.
2000 előtt volt egy halvány reménysugár, hogy talán normális, civilizált ország válhat belőlünk, de talán igaz sem volt...
És igen, az elfogadás tényleg szörnyű, borzasztó. Kívánom, hogy olyan rendszer legyen, ahol titeket sem fognak tolerálni, elfogadni, akkor aztán lehet sírni.
Te jó és, szegény kérdező, a végén még liberalizmusban és elfogadásban kell élned, meg tudom érteni a félelmeid.
Nem, nekem egyre inkább úgy tűnik, hogy a nyugati értékek már nem számítanak az országban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!