Tegnap kaptam(meg az ősök is) egy-egy levelet O.V.-tól,amiben barátjának szólít(pedig nem is találkoztunk még)és amiben a FiDeSZ támogatására számlát(sárga csekk)mellékel és utóiratban írja,hogy ha lehet,minél előbb,még aznap adjak fel nekik támogatásra pénzt.Honnan tudja a címem(oké tudom a pártok adatnyilvántartásai,ami ugye nem engedélyezett).Mire kell ,amikor elvileg a pártoknak korlátozva van a kampányra fordított pénze(gyakorlatilag meg egyikét se lehet ellenőrizni)Ennyire sz@rban lennének,miközben jelenleg a képviselők kéthavi téli szünetükre is kapják a tiszteletdíjat,eközben O.V.azzal kampányol,hogy a MSzP miatt sz@rban van a gazdaság,a lakosság(ebben azért igaza van)és erre ők a piti plakát-lufi-művházas haknira sajtos pogi-ásványvíz költségüket nyugdíjasokkal,meg tandíjat sz@r melókból-diákhitelből köhögőkkel akarja mecénálni?Jah és a barátaim maguk írják alá a leveleiket,nem Mancikadrága a HP-vel kanyarint rá egy sablon aláírást.
Hát srácok ez nem kamu úgy néz ki, még mielőtt Gyurcsányoznátok meg kommunistáznátok.
2010. jan. 7. 17:41
23/33 anonim válasza:
Nem tudnátok olyan pártot mutatni kis hazánkban,akinek egy fillért is utalnék.Jobb fizuja van mint nekem,támogassa magát. Tolvaj banda mind.
2010. jan. 7. 17:46
24/33 anonim válasza:
Én sem kaptam, lehet, hogy ez csak valami trükk a szocik részéről. A Fidesznek van elég pénze a kampányra.
A mai világban egyébként nagyon könnyű hozzájutni bárkinek a címéhez.
2010. jan. 7. 18:05
25/33 anonim válasza:
Majd ha a TV-ben is megerősítik,hogy a Fidesz így gyűjt pénzt a kampányára,akkor elhiszem.
2010. jan. 7. 18:10
26/33 anonim válasza:
Hát "viccnek" és "aljas cselnek" elég amatőr lenne, mert a csekk FIDESZ-számlát tartalmaz. (És nem csak a nevében, hanem ha ráguglizol a számlaszámra, rávisz a FIDESZ honlapjára...)
SENKI NEM OLYAN HÜLYE, hogy rosszhírkeltés okán pénzt adjon a másiknak...
2010. jan. 7. 18:37
27/33 anonim válasza:
Én kaptam ,és le vagyok döbbenve!Ezek után tuti hogy nem szavazok rájuk.Több milliárdot kapnak a mi pénzünkből és még kunyerálnak is.Szemét banda!És ez nem átverés!
2010. jan. 7. 18:39
28/33 anonim válasza:
"Én kaptam ,és le vagyok döbbenve!Ezek után tuti hogy nem szavazok rájuk.Több milliárdot kapnak a mi pénzünkből és még kunyerálnak is.Szemét banda!És ez nem átverés!"
Vajon miért gondolom, hogy eddig sem szavaztál volna rájuk... :D
2010. jan. 7. 18:59
29/33 anonim válasza:
"Majd ha a TV-ben is megerősítik,hogy a Fidesz így gyűjt pénzt a kampányára,akkor elhiszem."
Miért, hogy gyűjtsön? Jobban örülnél, ha Csányi/Demján bácsitól kapna milliárdokat cserébe háttéralkukért?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!