T. I is kaptatok számlát Orbán Viktortól?
"Tegnap kaptam(meg az ősök is) egy-egy levelet O.V.-tól,amiben barátjának szólít(pedig nem is találkoztunk még)és amiben a FiDeSZ támogatására számlát(sárga csekk)mellékel és utóiratban írja,hogy ha lehet,minél előbb,még aznap adjak fel nekik támogatásra pénzt."
Ha szimpatizálsz velük, támogatod őket. Ha nem szimpatizálsz velük, nem támogatod őket. Mit kell ezen ennyit hőbörögni?
"Honnan tudja a címem?"
Mondjuk címjegyzék, telefonkönyv?
"Mire kell ,amikor elvileg a pártoknak korlátozva van a kampányra fordított pénze"
Nemcsak kampányra költ egy párt. Egyébként a pártok elfogadhatnak adományokat, ezzel semmi gond nincs.
"Ennyire sz@rban lennének"
Köztudottan nincs jó anyagi helyzetben a Fidesz.
"kaptam, de nem fizetem be, átverés az egész!"
Mi az átverés, kiscsillag?
A csekkel a Fideszt támogathatod, ha akarod. Az átverés az lenne, ha MSZP-s szórólapba rakott csekkel a Fideszt gazdagítanád. Így viszont nincs átverés. Nem érted az átverés fogalmát.
Én megértem, hogy nem vagytok Fidesz-szavazók, de ennyire gyűlölködni, puffogni csak azért, mert a rohadtszemétfasiszta fidesz kampányszórólapot küldött nektek, elég érdekes reakció.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!