Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Szerintetek is a tanárok...

Szerintetek is a tanárok megbecsülését a fizetés növelésével lehet megoldani? Ha nem, akkor mit ajánlanátok?

Figyelt kérdés
A minisztérium logikája szerint, ha pénzzel támogatjuk a szakmát, rögtön minden rendbe jön – de legfeljebb egy-két év alatt –, hiszen jelenleg azért nem túl jó az oktatás színvonala, mert a kutya se akar tanárnak menni, ugyanis annál még valószínűleg vécés néniként is többet keresne.

2014. júl. 9. 10:52
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
85%
Én ahogy elnéztem sok tanár van aki fele annyi fizetést érdemel, mint amit kap és van aki meg sokkal többet. Szerintem tanár és tanár között óriási a különbség. Nálunk is van aki szart sem csinál azt hívja tanításnak amit még én is megtudok a kemény 3 asommal tanítani, és van akinek egy rakat egyéb dolga van az iskolába.
2014. júl. 9. 17:32
 12/13 anonim ***** válasza:
71%
be kéne szüntetni a nyugdijas állásokat most minden alkesz, balfa' aki csak sopánkodni tud a nyugdijig csücsülhet egy kényelmes állásban, ha müködne valamilyen felülvizsgálati rendszer és ténylegesen dolgozó tanárok lennének a pályán jobban tisztelnék öket
2014. júl. 9. 20:36
 13/13 Sertés ***** válasza:
Hát nem tudom, de szerintem olyan ez mint a rendőrségi korrupció. Akármennyit is kapjanak, aki hulladék, sz@r ember, az az is marad. Ami pedig a hanyatló színvonalat illeti: bár erről nem divat beszélni, de már jó ideje csak a gyenge (és lusta) tanulók mennek tanárnak, akik pedig még oda se jók, azok valamilyen állami léhűtőnek, legvégső esetben rendőrnek. Javaslatom: meg kéne szórni a mezőnyt a felsőoktatásban, bár nem tudom -néhány fanatikuson kívül- végül ki maradna...
2014. aug. 19. 09:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!