Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ha a melegek a pride felvonulá...

Ha a melegek a pride felvonulással akarják magukat elfogadtatni akkor mért gyalázkodnak?

Figyelt kérdés

2014. júl. 5. 22:13
1 2 3
 21/25 A kérdező kommentje:

# 20

De nem vallást meg történelmi múltat gyaláz az teljesen más...

2014. júl. 6. 16:24
 22/25 anonim válasza:
76%

"Az első 1-2 Pride a 91-es években még mindenféle ellentüntetők nélkül lezajlott. "

Az első Pride egy véres forradalom volt Amerikában, amikor az embereknek elege lett a melegbárokban történő igazoltatásokból, rendőri zaklatásból. Minden volt csak békés nem.

"Az egyetlen egy felvonulónak sem esik le, hogy mi van akkor, ha a többségi társadalom egyáltalán nem vevő erre? Mi a frászért kell ezt ránkerőszakolni? Vagy a megértésnek csak egy irányból kell működnie, a pride tagjaira nézve ez egyáltalán nem kötelező?"

Az a helyzet, hogy az LMBTQA+ közösség nem azt akarja hogy te szívből szeressed őket. Miért akarnának agymosást? Amíg ember módjára viselkedsz, azt gondolsz amit akasz...

A megértés emberi szinten fontos, meg tök jó. Társadalmi szinten viszont nem erről van szó. Jogokról, törvényekről, hivatalos intézkedésekről.

Meg ezen felül bulizni egy nagyot. Elvégre melegként nem egyszerű az élet, és ünneplik, hogy mindez ellenére életben vannak.

"Aha értjük, szóval ők jogosan provokálnak."

Teljes mértékben, mindkét félnek joga van provokálni. Szólásszabadság van, egészen addig, amíg nem bűncselekményre való felbújtás, mondhatod a magadét.

"Amikor Putyin azt mondta hogy felvonulhatnak a melegek,de rendőrök nélkül akkor egy meleg se volt a fesztiválon."

Nem tudom te melyik Putyinról beszélsz, én azt hallottam hogy betiltotta a homoszexualitás propagálását. Meg ott konkrétan tűnnek el azok, akik túl sokat pofáznak.

2014. júl. 6. 19:52
 23/25 anonim ***** válasza:
33%

"A megértés emberi szinten fontos, meg tök jó. Társadalmi szinten viszont nem erről van szó."

De én pont arról beszélek, hogy megértést állandó jelleggel csak nekünk kell tanusítani, még akkor is ha nemzetet és vallást gyalázó transzparenseket lóbálnak a kamionokon. Megsértenek jelképeket, és akkor az átlag embernek csak mosolyognia kell, hogy "igen, ők ilyenek, nem érdekli őket, hogy ezzel más méltóságába belegázolnak, mert érzéketlenek és szociopaták". Ezért tettem fel a kérdést, hogy ebben az országban a megértésnek miért csak egy irányban kell működnie?

2014. júl. 6. 20:33
 24/25 anonim ***** válasza:
17%
a nagy elfogadók nem fogadják el ha valaki nem fogadja el őket... [link]
2015. júl. 1. 19:00
 25/25 anonim válasza:
Mikor van itt a pride amugy?
2015. júl. 1. 20:48
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!