Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ha a melegek a pride felvonulá...

Ha a melegek a pride felvonulással akarják magukat elfogadtatni akkor mért gyalázkodnak?

Figyelt kérdés

2014. júl. 5. 22:13
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
73%

Szerintem kétféle képen lehetne jól kijönni ebből az egészből. Az egyik, hogy rendőrök és kordon nélkül, csak a forgalom elterelésével rendezni meg a felvonulást és hagyni, hogy egymásnak essenek és megbeszéljék egymás között a dolgot a tüntetők és ellentüntetők.

A másik lehetőség, hogy leszarni és valahogy rávenni az ellentüntetőket is, hogy ne menjenek oda és hagyják őket békén. Ha nem csinálnak az egész körül felhajtást, akkor max egy 2 perces hír lehet belőle a tv-ben és egy idő után úgyis megunják...

2014. júl. 5. 22:41
 12/25 anonim ***** válasza:
68%

" hagyni, hogy egymásnak essenek "

A felvonulok senkit sem akarnak bantani, senkinek sem akarnak nekiesni.

2014. júl. 5. 22:47
 13/25 A kérdező kommentje:

# 10

Addig pedig semmi értelme ennek a vonulásnak!

A ti oldalatokon nagy szervezés az ilyeneket ki szűrhetnétek meg ki rakhatnátok hogy egy normális vonulásnak tűnjön ne egy gyalázkodó provokációnak az egész!

2014. júl. 5. 22:55
 14/25 anonim ***** válasza:
84%

Én meg azt nem értem kívülállóként, hogy miért kell ebbe a politikát belevenni, és agyatlanul fikázni, mocskolni azokat akik nem értenek egyet, meg összességében a magyarokat? (Most tekintsünk az egyfeszt b..zizóktól.)

Akkor mit várnak?

2014. júl. 5. 22:58
 15/25 anonim ***** válasza:
79%

A mi oldalunkon?

En nem vonulok, meleg sem vagyok, nem is erdekelne hogy vonulnak, tolem azt csinalnak amit akarnak.

2014. júl. 5. 23:07
 16/25 anonim ***** válasza:
40%
Amikor Putyin azt mondta hogy felvonulhatnak a melegek,de rendőrök nélkül akkor egy meleg se volt a fesztiválon.Itt,Magyarországon is azt kéne csinálni.Egyébként azt nem értem,hogy a motorosoknak,családosoknak nem engedték meg hogy felvonuljanak,de a melegeknek igen.Hol van itt az egyenlőség?
2014. júl. 6. 02:17
 17/25 anonim ***** válasza:
23%

"A felvonulok senkit sem akarnak bantani, senkinek sem akarnak nekiesni."

Ha nem akarnának el sem mennének felvonulni.

2014. júl. 6. 08:04
 18/25 anonim ***** válasza:
51%

Az egyetlen egy felvonulónak sem esik le, hogy mi van akkor, ha a többségi társadalom egyáltalán nem vevő erre? Mi a frászért kell ezt ránkerőszakolni? Vagy a megértésnek csak egy irányból kell működnie, a pride tagjaira nézve ez egyáltalán nem kötelező? Na szép, így aztán lehet dumálni az elfogadásról meg toleranciáról. Továbbá olvastam pár válasszal arrébb, hogy az ellentüntetők csak gyűlölködni tudnak, nos, itt van néhány hozzászólás "toleránséktól" (nem a gyk.hu-ról):

"TETVES FASISZTA VAGY!!!"

"Elnézve 1-2 homofób troll néni b*romarcú profilképét - inkább bepasizok..."

"Mondd azt az unokáidnak, hogy bizony azért van ez a felvonulás,

mert még mindig vannak olyan korlátolt és beszűkült agyú emberek, mint nagyanyátok!"

"pontosan...es miutan itt "kirekeszt", megy es nyavajog,

hogy adja vissza a bank a penzet, mert o szegeny nyugdijas.

Akasztanivalo tetvek ezek."

2014. júl. 6. 09:49
 19/25 anonim ***** válasza:
78%

Mire gondolsz? Arra a rózsaszín bibliás papra? Mert az volt kb 6-7 vagy már 8-9 évvel ezelőtt, és a mai napig azt hánytorgatják fel.

Néztem képeket az ideiről is, és pár feltűnő emberek kívül a többi mind normális volt. Miért kell általánosítani?

Egyébként addig nem lehet semmit a melegek szemére vetni, amíg az ellentüntetők is ugyanezt csinálják. Véleményem szerint a minősíthetetlen hangnemben való mocskolódás akár élőben akár fórumokon is gyalázásnak minősül.

2014. júl. 6. 12:48
 20/25 anonim ***** válasza:
63%
Hát, én hétköznaponként látok olyan lányokat, akik sokkalta "polgárpukkasztóbb" szerelésekben járnak, mégsem szól rájuk senki, hogy ne feltűnősködjenek.
2014. júl. 6. 14:25
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!