Szerintetek jó ötlet lenne, ha Pintér Sándort leváltanák a politikusok?
"Ergo hihetetlen csúsztatás azt állítani, hogy én kedvelném Pintért. "
Nem állítottam ilyet. Sintért mindenki utálja aki embernek érzi magát.
A maffia berkein belül csak úgy ismerik, hogy Sanyi bácsi. Igen, jó ötlet lenne, de a legjobb az lett volna, ha nem is kerül oda.
Gondolom jó helyre dugdosott pénzeket.
"Gondolom jó helyre dugdosott pénzeket."
Meg látták, hogy nem túl erős intellektusú, remek "alattvaló" nevelhető ki belőle. Orbán helyében te nem ilyenekkel bástyáznád körbe magad? Nyilvánvalóan igen a válasz.
Az az igazán nagy szégyen amúgy, hogy jelenleg ez a tehergépkocsi-vezető bűnöző a TELJES magyar rendőrség első embere. Neki gazsulál mindenki. Tényleg rossz még belegondolni is... kb Szekeres Imre utánérzés, csak nem honvéd, hanem rendészeti vonalon.
# 18:
Én nem így gondolnám, hogy ostoba. Nagyon is tudja, hogy mit csinál az öreg. Így tudja gondolom minden probléma nélkül a saját simlis ügyleteit intézni...
Jó dolog, ha egy bűnöző bent ül a parlamentben, mert akkor sokkal nagyobb lesz a mozgástere.
"Meg látták, hogy nem túl erős intellektusú, remek "alattvaló" nevelhető ki belőle. Orbán helyében te nem ilyenekkel bástyáznád körbe magad? Nyilvánvalóan igen a válasz."
Nem, én olyan hülye tajparaszt idióta, mocskolódó, emberekkel venném körbe magam, akit ezért pontoznak fel a hülye vadállat haverjai, akik ellepik ezt az oldalt:
"Ost kija ribbanc annyád vérveres piccsáját érdekli mitül határolódol el te korcsosul fajtájú egyed?"
Azért vesztek össze, mert az egyik nem káromkodik miközben szid egy politikust. Beszarok rajtatok, ennél mélyebbre süllyedni egy alja cigánybűnöző sem tud, gratulálok hozzátok. És a gyik moderátorai még hagyják is ezeket itt garázdálkodni. Az összes ilyet felkéne kötni azokkal együtt, akiket szid mint az állat.
Eleve oda se kellett volna kerülni, ahova került ...
Persze még jobb lett volna ha nem halnak sorra a tanuk anno olaj ügyekben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!