Szerintetek a Zöldek Pártja lefogja győzni az LMP-t?
Figyelt kérdés
Én a 2018-as választásról beszélek, szerintem az LMP kiesik, és a Zöldek Pártja fog bejutni.2014. júl. 3. 22:12
1/5 anonim válasza:
Szerintem te ugyan az a kérdező vagy aki már egy hasonló hülye kérdést feltett. Elmondom neked bármennyire is szeretnéd a Zöld Pártot reklámozni a magyarok 99%-a nem is tudja h létezik ilyen. Ha LMP kiesik nem fog helyére egy másik zöld párt kerülni az biztos. Ha lesz igény zöldekre az az LMP lesz, ha pedig nem akkor nem lesz zöld párt a parlamentbe.
2/5 anonim válasza:
Miféle Zöldek?
Kik azok?
Csak nem, akik úgy akarták csökkenteni a városi légszennyezettséget, hogy a rakpartot megszűntetik?
-szép kis dugót és kipuffogógázt csináltak volna örökre-
Na nee!
3/5 anonim válasza:
Neked ez a mániád vagy mi bajod van?
Tegnap:
http://www.gyakorikerdesek.hu/politika__magyar-politika__583..
4/5 anonim válasza:
Az ilyen megélhetési zöldekre a legtöbben nem kíváncsiak.
5/5 anonim válasza:
Mármint AZ a Zöld Párt, amelyiknek a 2009-es időközi választásokon az ajánlószelvényei 90%-a hamisítvány volt? (ugyanis ennyit tud róluk a legtöbb ember) Nehezen...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!