Mit szólnátok hozzá, hogy a Zöldek Pártja jutna be a parlamentbe és az LMP meg kiesne?
Figyelt kérdés
2014. júl. 2. 09:35
1/8 anonim válasza:
Nagyon jó lenne.
Ez a leghőbb vágyam.
2/8 anonim válasza:
Hát ... igazság szerint nekem teljesen jelentéktelen mindkét párt. Bocsi.
3/8 A kérdező kommentje:
A Zöldek Pártja jusson be, az LMP meg menjen el!
2014. júl. 2. 11:07
4/8 anonim válasza:
Egyik sem tényező, mindegy, melyik szabadelvű párt jut be. A populáció (jellemzően pesti) 5%-a támogatja őket állandó jelleggel, ezek nagy arányban zsidók, vagy zsidóhűbéresek. Ennyi. Magyar ember nem szavaz ballibre.
5/8 anonim válasza:
Magyar ember nem szavaz ballibre...ez aztán a haladó gondolkodás :D OMFG te tényleg ennyire hülye vagy?
Jó, hogy itt vagy és megmondod ki magyar és ki nem.
2/3 mellett mindegy milyen 5%-os párt van a parlamentban LMP vagy más...
6/8 anonim válasza:
Leírom akkor újfent: magyar ember NEM szavaz balliberális pártra, sőt, úgy általában nem szavaz szabadelvű pártra. Ez nem az az ország, ne tessék összekeverni a viháncolva onanizáló, saját mocskukban fetrengő mélyenliberális USA-val.
7/8 anonim válasza:
Vagy egyáltalán ilyen, hogy Zöldek Pártja? (Nem az a csaló kispárt, mely többek között a Trianon-kárpótlással kampányol?)
8/8 Astoria következik válasza:
Hát én meg a nagymagyarkodó Magyarországból nem kérek köszönöm. amúgy Parlamentbe majd 4 év múlva juthat be új párt leginkább, szóval meglehetősen partalan a vita így a választások után 2 hüónappal :) A Zöldek pártja amúgy meglehetősen komolytalan jelen állapotában. Jelentősen meg kellene erősödniük, hogy elérjék akár csak az LMP támogatottságát vagy aktivista bázisát és ha nem áll mögöttük nagy tőke, akkor ez borzasztó nehéz lesz. Mondjuk nekem pont nincs igényem rájuk :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!