Magyarországon lévő katasztrófális közbiztonság ellen mikor fognak tenni?
"A vélemények megoszlanak, de egy lehetséges jövő az is hogy kormányra kerülnek és megoldják a közbiztonság problémáját."
Nem az lesz a csoda hogy hatalomra kerülnek, hanem ha megoldják a problémát. Mert én elhiszem hogy megtudják oldani, csak jó letten tudni hogy hogyan, mennyi idő után, és hogy milyen hátrányok érhetik a lakosságot. Különben ez kezd hasonlítani az mszp-s ígérgetésekre, azokból sem valósult meg semmi. Bűnöző nélküli ország. Kicsit túlzás nem? Ilyet szerintem senki nem ígért be még a lakosságnak, nem is véletlenül. Mindenesetre ha sikerül nyerniük, az biztos hogy nagyot kell bizonyítaniuk, mert szép dolgokat ígértek, és ha nem valósulnak meg, akkor iszonyatosan csúfos vereség lesz a végén.
Azért a közbiztonság nem csak annyi, hogy mész az utcán és nem kötnek beléd. Ennyi erővel biztonságba vagyok én is, csak éppen amíg aludtam kivágták a kocsim üzemanyag csövét és leszívták a benzint, mert akármilyen kigyúrt is az ember - én se vagyok gyenge - éjjel általában alszik. Nem mellesleg mindenkinek vannak szülei, akik egyre idősebbek és gondolom nem kísérgetik a 28 éves gyereküket amíg az a konditeremben edzi magát, meg éjjel se alszanak egy szobában a kigyúrt fiaikkal :)
Hogy kerestem a motorom amikor ellopták. Néha már azt hittem nem is oda parkoltam.
El se hiszi az ember mik vannak amíg meg nem esik az illetővel saját magával.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!