Létezik színvonalas internetes politikai fórum?
Figyelt kérdés
Komolyan mondom én még eggyel sem találkoztam :D Ide linkelhettek, nem kell, hogy párt- vagy ideológia független legyen.2010. jan. 5. 22:06
1/8 anonim válasza:
Az index nem az, tele van bértollnokkal, akik az idióta álliberális szarrágó nézeteiket hintik...
2/8 anonim válasza:
Létezik itthon bármilyen értelmes politikai fórum? Én még eggyel se találkoztam...
4/8 anonim válasza:
Igen, de ott a részt vevőket általában meghívja a topik gazdája, aki az illetőket más fórumokról "szúrja" ki magának. Tehát létezik egy minőségi szűrés. A nyilvános politikai fórumok mindenütt hemzsegnek a netzombiktól.
5/8 A kérdező kommentje:
23:01 -ilyesmiről még nem hallottam, nem mondanál róla még valamit? :)
Elég siralmas a helyzet ahogy látom :D
2010. jan. 5. 23:29
6/8 anonim válasza:
Nincs, mert ha még volna is egy-két színvonalas hozzászólás, azt az ellenérdekelt fél színvonaltalannak tartja.
7/8 A kérdező kommentje:
Nana, egy fórum vagy egy vita nem attól lesz színvonalas hogy minden résztvevője egy pártra szavaz.
2010. jan. 6. 00:12
8/8 anonim válasza:
Van, de nem árulom el, hol, mert még odamennének néhányan INNEN, ami elég nagy baj lenne.
Az index fórumok a magyar internet pöcegödre, ott nem érdemes keresgélni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!