Miért nincs fórum a Jobbik.hu-n?
Mert felesleges pénzkidobás lenne. Ha beszélgetni akarsz akkor tessék:
"Elérhetőségünk:
Jobbik Magyarországért Mozgalom
1113 Budapest, Villányi út 20/a
Tel: (1) 365 14 88"
"Mert sok a szocik és zsidók által fizetett provokátor (értsd akinek más a véleménye)!"
Jól értem? Ha más a véleményem, akkor szocizsidó vagyok. Szerintem meg pont te vagy a provokátor, mert negatív hangulatot keltesz. Te, sötétben bújkáló, Batman.
Én nem bánom, hogy nincs a jobbik.hu oldalon fórum, ugyanis így is tök lassú az oldaluk, mi lenne ha még fórum is lenne.
Mint előttem már mondták, írj egy levelet, válaszolnak rá. Vagy ha hiteles emberrel akarsz beszélgetni, akkor tedd meg ezt személyesen, menj el egy gyűlésükre, nem fognak kitenni onnan ha megtudják hogy "csak" érdeklődő vagy és nem fognak kitérni a válasz elől. Hitelesebb, ha valaki személyesen, szemtől-szemben is felvállalja a véleményét, nemdebár?
(Tapasztalat)
Az mszp fórumát tényleg nem nagyon vágják. A Fideszét viszont igen.
Tudod, mi egy ilyen politikai fórum hátulütője? Hogy vagy vágják, és akkor az a baj a nagyérdeműnek, vagy nem vágják, és a párt mocskolói mindennel teleszemetelik. Egyik se jó igazán. Tényleg a személyes tapasztalat a legjobb, ha odamész, vagy írsz nekik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!