Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért nincs fórum a Jobbik.hu-n?

Miért nincs fórum a Jobbik.hu-n?

Figyelt kérdés
Úgy beszélgetnék valakivel aki hiteles.
2009. júl. 7. 19:00
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
100%

A Jobbik a kampányuk során mintegy 400 helyen tartott fórumot, nyilván a te közeledben is jártak, tehát hozzád is elmentek. Te vajon ott voltál?

Egy ilyen gyűlésen nem csak egy ember van ott rajtad kívül, hanem többen. Nálunk pl. közben lehet kérdezni, válaszol rá az elnök, aztán bekapcsolódhatnak a többiek is, akiket senki nem hallgattat el, mindenki elmondhatja a véleményét. Szerintem korrektebb felkeresni őket személyesen, mint egy felesleges dolgot követelni interneten. (Mellesleg ha fórum lenne a jobbik.hu-n, akkor nem te mennél hozzájuk? Pedig azt várod el, hogy ők menjenek hozzád. :) )

2009. júl. 7. 21:51
 12/22 anonim ***** válasza:
73%
Ja, még annyit tennék hozzá: mutass már nekem olyat, ahol a Jobbik cigányozott vagy zsidózott, légy oly szíves.
2009. júl. 7. 21:53
 13/22 anonim ***** válasza:
100%

"De én így szeretnék online csevegni. Pl. más is bekapcsolódhatna, ha érdemben hozzá kiván szólni egy állításhoz. Ha kormányba készül a Jobbik, kell hogy a programját széles körben megvitassa, a kritikákat megszívlelje, csiszolgassa azt. Pusztán zsidózással, cigányozással nem lehet itt sok keresni valója. Ha kellek neki jöjjön ő hozzám. És nem sz*ros szórólapokra van szükségem, meg gigantposzterre, hanem logikus érvelésre."

Nem fognak csak azért fórumot írni, meg felesleges százezreket költeni, csak mert te online akarsz csevegni. Rengeteg nyilvános fórumot tartott a Jobbik szerte az országban, ahol mindenki ott volt aki el akart menni, vagy cseverészni akart. Ne várd, hogy Morvai Krisztina bekopogjon hozzád.. Idézz akár egyetlen mondatot ahol a Jobbik párt vezetői zsidóztak vagy cigányoztak volna!

Egyébként meg nagy tévedésben vagy. Nem te vagy a Jobbikért, hanem a Jobbik van érted(illetve a szavazóiért), szóval ne azt várd hogy majd berepül a sült madár a szádba, hanem ha csevegni akarsz velük, akkor menj el a nyilvános fórumra, vagy írj nekik levelet.

2009. júl. 7. 22:32
 14/22 anonim ***** válasza:
100%

Én írta ezt:

"Mert sok a szocik és zsidók által fizetett provokátor (értsd akinek más a véleménye)!"

Nem tűnt fel, hogy ezt ők mondják, nem én? Te vagy a sötét öcsém!

2009. júl. 8. 00:56
 15/22 A kérdező kommentje:
Szerintem a pelesztin sors emlegetése burkolt zsidózás. Szerintem! Ha egy Jobbik közeli rendezvényen zsidóznak, az micsoda? Vagy Morvai és Vona szappant dugdos a kiabálók szájába? Van bennük ilyen késztetés? Egyébként igen, ha szükségük van a szavazatomra, akkor ők jöjjenek el hozzám beszélgetni, de online.
2009. júl. 8. 07:45
 16/22 anonim ***** válasza:
35%
Nevetséges. Elhiheted, hogy nincs szükségük a szavazatodra. Ha te nem szavazol rájuk, majd szavaz rájuk három másik helyetted. Ha ennyire netmániás vagy hogy nem vagy képes elsétálni a fórumra, akkor menj csak a fidesz fórumára. Ja és nézz utána annak a "zsidózás"nak kicsit mielőtt baromságot írsz kijelentő módban.
2009. júl. 8. 13:21
 17/22 anonim ***** válasza:
49%
A nyilvános fórum csak azoknak lenne jó, akik névtelenül akarják bírálni meg b.szogatni a jobbikot...én fúrum nélkül is találtam hiteles beszélgetőtársakat....felkerestem a saját városom jobbikos elnökét és ő első kézből értesít mindenről, a legutóbbi pesti utazásáról is részletesen beszámolt,ahol személyesen találkozott Vona Gáborral és Morvai Krisztinával is, valamint meghallgatta a beszédeket és a terveiket,amik a közeljövőre vonatkoznak....
2009. júl. 8. 14:51
 18/22 anonim ***** válasza:
sőt, azt is hozzátenném, h mióta beléptünk az első gyűlésen, azóta az elnök személyesen jön el hozzánk, hogy értesítsen minket a fontosabb dolgokról!Nem netezget meg telefonálgat, feláll és nem lusta elmenni a jobbikosokhoz!
2009. júl. 8. 14:55
 19/22 anonim ***** válasza:
Azt nem csodálom, hogy személyesen jön el. Gondolom nem kell túl sok helyre mennie.
2009. júl. 8. 15:23
 20/22 anonim ***** válasza:
lehet, hogy nem vagyunk nagyváros és még csak most alakult meg a városban a jobbik, de hidd el, már vagyunk jópáran ehhez képest, és majdnem minden héten 5-6 új jelentkező van!
2009. júl. 8. 16:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!