A baloldal direkt akarja tönkretenni saját magát?
Hogy lehet annyira hülye az MSZP, hogy hat, sorozatban elbukott választás (2006 önkormányzati, 2009 EP, 2010 országgyűlési és önkormányzati, 2014 országgyűlési és EP) után is a régi arcokat választja be a vezető rétegbe, teret se adva az esetleges megújulásnak? Mit várnak így? Vagy direkt a Fidesz malmára akarják hajtani a vizet? Szeretnék már végre jó szívvel egy baloldali pártra szavazni, de ami Magyarországon folyik, az maga a tragikomédia!
Nem baj, a lényeg, h a "Jobbikhamarosanszétesik ésbesejutnakaParlamentbe":D
Imádom mikor ezzel vigasztalják magukat:D
""Hogy lehet annyira hülye az MSZP""
Miért - mit vártál tőlük?
Szociáldemokrata párt sosem volt még a parlamentben.
Az MSZP mindig is szociálliberális volt, a DK, Együtt-PM meg pláne.
"Nem baj, a lényeg, h a "Jobbikhamarosanszétesik ésbesejutnakaParlamentbe":D "
Gyűlölöm az MSZP-t zsigerből, de a jobbik tényleg szét fog esni.
utolsónak:
Az Együtt-PM pártszövetségből az "Együtt" amolyan szociáldemokrata,de nem kapitalizmusellenes(Tonnyblair-third way), sok üzletember is van benne.
A PM párt meg a mellett hogy zöld, még igen baloldali is, szerintem ha tehetné rögtön ingyenes oktatást meg ingyen lakhatást ígérne. (Ami nekem nem annyira szimpi, mert ígérni ugye könnyű...). Nem tudom, hogy a Schiffer-LMP hol landol ezen a skálán.
Szóval sajnos ugy érzem, nem sokáig fognak együtt maradni...
Én mind a kettőt demokratikus, kevéssé demagóg, alapjában véve szimpatikus társaságnak tartom. És intellektuellnek - van is összesen vagy 10%-uk, ha nagyon megnyomjuk a ceruzát:-(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!