Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A baloldal direkt akarja...

A baloldal direkt akarja tönkretenni saját magát?

Figyelt kérdés

[link]

[link]

Hogy lehet annyira hülye az MSZP, hogy hat, sorozatban elbukott választás (2006 önkormányzati, 2009 EP, 2010 országgyűlési és önkormányzati, 2014 országgyűlési és EP) után is a régi arcokat választja be a vezető rétegbe, teret se adva az esetleges megújulásnak? Mit várnak így? Vagy direkt a Fidesz malmára akarják hajtani a vizet? Szeretnék már végre jó szívvel egy baloldali pártra szavazni, de ami Magyarországon folyik, az maga a tragikomédia!

2014. jún. 30. 20:25
 1/10 anonim ***** válasza:
Hát eléggé szánalmas...
2014. jún. 30. 20:30
 2/10 anonim ***** válasza:
25%
LMP?
2014. jún. 30. 20:30
 3/10 anonim ***** válasza:
34%

Nem baj, a lényeg, h a "Jobbikhamarosanszétesik ésbesejutnakaParlamentbe":D

Imádom mikor ezzel vigasztalják magukat:D

2014. jún. 30. 20:33
 4/10 A kérdező kommentje:
Az LMP egyre inkább a Fidesz mini-másolata, valamint a zöldpolitikával nem szimpatizálok túlságosan, én a szociáldemokrácia híve vagyok.
2014. jún. 30. 20:34
 5/10 anonim ***** válasza:
55%

""Hogy lehet annyira hülye az MSZP""

Miért - mit vártál tőlük?

2014. jún. 30. 20:41
 6/10 anonim ***** válasza:
Én nem tudom sajnálni ezt a "baloldalt".
2014. jún. 30. 20:53
 7/10 anonim ***** válasza:
59%

Szociáldemokrata párt sosem volt még a parlamentben.

Az MSZP mindig is szociálliberális volt, a DK, Együtt-PM meg pláne.

2014. jún. 30. 20:53
 8/10 anonim ***** válasza:
36%

"Nem baj, a lényeg, h a "Jobbikhamarosanszétesik ésbesejutnakaParlamentbe":D "

Gyűlölöm az MSZP-t zsigerből, de a jobbik tényleg szét fog esni.

2014. jún. 30. 21:18
 9/10 anonim ***** válasza:
Nagyon nehéz az önkorlátozás és nehéz lemondani a hatalomvágyról, ráadásul ott van még az a fránya küldetétudat is, meg hogy én tudom megmondani a tutit...
2014. jún. 30. 21:26
 10/10 anonim ***** válasza:

utolsónak:

Az Együtt-PM pártszövetségből az "Együtt" amolyan szociáldemokrata,de nem kapitalizmusellenes(Tonnyblair-third way), sok üzletember is van benne.

A PM párt meg a mellett hogy zöld, még igen baloldali is, szerintem ha tehetné rögtön ingyenes oktatást meg ingyen lakhatást ígérne. (Ami nekem nem annyira szimpi, mert ígérni ugye könnyű...). Nem tudom, hogy a Schiffer-LMP hol landol ezen a skálán.

Szóval sajnos ugy érzem, nem sokáig fognak együtt maradni...

Én mind a kettőt demokratikus, kevéssé demagóg, alapjában véve szimpatikus társaságnak tartom. És intellektuellnek - van is összesen vagy 10%-uk, ha nagyon megnyomjuk a ceruzát:-(

2014. okt. 2. 00:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!