A Fidesz mindaddig kormányon fog maradni, amíg nem lesz ismét erős a baloldal?
Igen.
A baloldal erősségéhez meg nem ártana, ha a baloldal szociális lenne és nem abból állna a baloldaliságuk, hogy liberális ideológiát vallanak.
"ha a baloldal szociális lenne és nem abból állna a baloldaliságuk, hogy liberális ideológiát vallanak."
Így van, pont most olvastam h Eu-ban a magyarok dolgoznak a legtöbbet és bár tudom h ez nem feltétlen jelenti h pörög a gazdaság mert sokan meg semmit se csinálnak, de vmivel több jog kéne a munkavállalónak is mert a Fidesz elintézte h szinte már rabszolgasorba dolgoznak. Ezért én nem a munkáltatót okolom, hanem a törvényeket.
Nem. A FIDESZ mindaddig kormányon fog maradni, amíg nem lesz egy igazi jobboldal.
Kádáristákkal már tele van a polc, és felesleges egyiket a másikra lecserélni, csak azért, hogy utánna azok szipolyozzák az országot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!