A Jobbik kiáll a londoni magyarok autonómiájáért is?
Ha a mai M.O.-n annyira kbk-jól meg lehetne élni tisztességes becsületes,és lekiismeretes-szorgalmas munkavégzésből,s ha a suliból kijőve nem azt tapasztalná a pályakezdő,hogy nem kell sehova,mert úgy mondd nincs neki tapasztalata,nos akkor ahogy itt valamelyik agyament fogalmazott,nem lennének"dezertőrök"ott kint!
A sok elfogult-elvakult,mindenkit kivégezni-gondolkodású,önmagát nemzeti radikálisként meghatározó hegytrolltól meg csak annyit kérdeznék,hogy ők maguk mit tettek eddig le az asztalra? Mit tettek annak érdekében,hogy a fiataliknak,ha úgy tetszik megfogalmani,ne kelljen külhonba"dezertálniuk,"ha egy normális emberhez méltó életet élhessenek,s megkaphassák a munkájukért azt,amit itthon sajnos nem kapnak meg,?,
"Székelyföldön is a saját akaratukból tartózkodnak. Senki nem kötelezi őket hogy magyarként külföldön éljenek. A saját döntésük ahogy a londoniaknak is."
Nyugodt ember vagyok, de ilyet olvasván legszívesebben szájon vágnálak. Miért is?
Először is provokáló kérdés, semmi értelme sincs, ráadásul a számokat is elferdítetted (fideszes vagy-é? ők csinálják így). Aztán szerintem fogalmad sincs, hogy mi is az az autonómia (mondjuk lehet tudod, csak provokációnak írtad ki). Végül beírsz egy olyat, hogy ők is átjöhetnének ide, saját akaratukból vannak ott ahol. Kérlek szépen ők oda születtek. Ha oda születtek és tudnak boldogulni (ha nehezen is) akkor miért jönnének ide? Szerinted ez ennyire egyszerű, hogy költözzünk ide meg oda? Tudod, hogy mennyi pénz kell ehhez? Ráadásul nagyon sok ember szereti a szülőföldjét (Falura, városra gondolok, nekem pl baromira nem szülőföldem Pest, mert Miskolc mellett élek és csak akkor fogok elmenni innen, amikor már minden szakad és nem fogom tudni a jövendőbeli családomat jó körülmények között eltartani). Áh mindegy....
Ajánlom, hogy tanulj, dolgozz és ne írj ki ilyen eszméletlen felesleges semmit kérdező irományokat.
Elég hasonlatos, igaz hogy fél millió a székely, és 10-15 ezer a londoni magyar, de se baj, ez neked annyira mindegy. Nem tudom milyen segélyről hadoválsz, de én SEMMILYEN segélyt nem kaptam, nem mintha szükségem lett volna rá. Magyarországnak előnye van a külhoni magyarokból : Magyarországi termékeket fogyasztanak (Super, Merkur azzal van tele), magyar tw t néznek amiből megint Magyarország kap pénzt, Magyar könyveket vesznek és olvasnak, amiből megint a magyar könyvgyártónak van pénze, Magyarországon nyaralnak (nagyobb arányban mint más nemzetiségűek), sokszor Magyarországról rendelnek dolgokat, sokan kimennek dolgozni Magyarországba, Magyarországba való utazáskor ami gyakoribb mint a többi nemzetiségűnek magyar utazási vállalatokkal bonyolítják le , és még folytathatnám. SZÓVAL NEM IGAZ HOGY SEMMI ELŐNYE NINCS EBBŐL MAGYARORSZÁGNAK.
A Londoni Magyarok hogy is kerültek Londonba? Úgy hogy kellet a pínz? Anglia ,,megvásárolta,, őket? Mert mi azon okból kerültünk ide mert elszakítottak az anyaországtól, és nem akarunk innen elmenni, ez a mi földünk, miért hagynánk ott rokonainkat, barátainkat? JA hogy ez neked semmit se jelent, mert te a pínzért már rég ott hagytad XD.
Mellékesen ideköt minket úgy 1000 év, szerintem nem pont egy hülye kellene megmondja hogy értelmetlen itt élni, menjünk Magyarországba ha Magyarok akarunk lenni. London mikor is volt része a Magyar birodalomnak?
És melyik az az anyaország a világon amelyik nem állna ki hasonló helyzetben az autonómiáért? MELYIK??
Utólsó,erről van szó,ott a pont.
Egyébként én írtam a dezertőröket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!