Gyurcsány Ferencnek milyen mentális betegségei lehetnek?
Figyelt kérdés
2014. jún. 28. 23:53
1/17 anonim válasza:
Ennél értelmesebb kérdést nem sikerült megfogalmazni?
2/17 anonim válasza:
Attól hogy valaki korrupt gazember, még nem lehet mentálisan egészséges??
3/17 anonim válasza:
Középpontba akar lenni mindig, ö akar irányítani, más baja szerintem nincs.
Ja meg hogy nem tud kormányozni.
4/17 anonim válasza:
megalomán, és najó nem vagyok psziho, de a csávó nem 100, 120? én még erre szavaztam! Emlékszem amkior futott a Margit-szigeten, szegényt én sajnálom! Deamit a Fityesz csinál...akkor sem lessz nekem újra GYURCSÁNY!
5/17 anonim válasza:
Talán nem patologikus,de szerintem azért ilyen,mert saját magában is csalódott.Kisebbrendűségi komplexusa lehet,némi irigységgel megspékelve.
6/17 anonim válasza:
Nem tudom a betegség latin nevét, de ki akarta árusítani az országot. Meg ilyet szólt: cgány/bˇzi/zsdóvagyok, ez meg az vagyok, akit bántanak - csak magyar nem, azt lehet
bántani, sőt. Sajnos ennek a betegségnek a latin neve sem ugrik be.
7/17 anonim válasza:
Feltűnési viszketegsége és erős nárcisztikus hajlama van, plusz valami mozgáskoordinációs cuccosa, ami látszik a járásából és a testtartásából is.
8/17 anonim válasza:
A-4 beszéd?
Gyurcsány MINDÍG ŐSZINTÉM beszélt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!