Meddig tűrik még a magyarok, hogy nyugati érdekszférában legyünk orosz helyett? Hát senki se emlékszik már rá, hogy milyen jó volt a Kádár-rendszer?
Jól tetted,hogy odaköltöztél oda is vagy való.
És rasszista is vagy,ahogy látom.
Az utobbi három válaszodból annyit szürtem me hogy értelmezni nem tudsz.
Nem magamra értettem hanem másokra.
Rasszista vagyok?
Mindenki rasszista.
Ha kiejted hogy:arab , az is megkülönböztetés.
A gyerekcsinálás a hülyéknek való?
Húha, veled valami baj van :o
Amugy meg ennyi erövel te is rasszista vagy, ugyanis minket tuskónak, kapafogunak jegyeztél be, különembereknek. Ergo= rasszista.
Na de mind1, ha nem akarod tovább vinni a magyarságodat, oké, te bajod, én csak segíteni akarok, csak nem látod még :)
Ugy sem változtathatlak meg, ez van, maradsz hülye magyar, én meg gazdag orosz :)
Csá f***fej :D
A rasszizmus előítéletekkel jár.
Én nem utálok egy etnikumot sem.
Viszont vannak népek,amelyekkel szemben kritikai fogalmazható meg.Mentalitás,stb.
Az az igazság,hogy Oroszország 50-100 évvel le van maradva Nyugat-Európától.Innen a nagy ellentét.
"f-fej" meg hasonlók ezzel csak bebizonyítod azt,amit mondtam.
Az oroszok ilyen bunkó,tuskó egy nép,káromkodnak meg szidják a jó eget is,közben "mélyen" vallásos,álszent,buta,bigott egy társaság.
Ahány orosz filmet láttam mind ezt tükrözte.
Remélem jól érzed magad abban az agymosó diktatúrában,amiben élsz.
Gazdag.
Ja,sejtettem.Te is egy vagy a népen élősködők közül.
Legalább büszke ne lennél rá.
Jézusom, magadnak mondasz ellent ember.
"Ahány orosz filmet láttam már"
1. Nem tudom, minek nézed meg? Vagx te megnézed, elemzel, és véleményt alkotsz?
A orosz filmeket sem oroszok csinálják nagyrészt.
Hanem amerikaiak, vagy más nyugati ország.
Nem csoda, hiszen megpróbálnak minket beállítani rosszaknak, hülyéknek, mert nem vagyunk tagja a zsidó közösségnek, csak az ortodoxnak.
50-100 évvel nem lehetünk lemaradva, ugyan is, akkor nem lenne normális hadseregünk.
Te lehetsz lemaradva jó pár évvel, ugyan is még egy válaszba sem bírod befogni a válaszod.
"f-fej", untam már hogy sok tudatlan van akik hozzád hasonlók, mármint magyarok.
Most én sem tudtam befogni egy válaszba, utobb jutotz eszembe.
Nem vagyok gazdag, azt mondtam, hogy sok gazdag orosz van, mármint a Keleti részhez az.
De figyelj, ha válaszolsz, annál tovább tart, inkább menj a dolgodra, magyarkám, és ne írj, de ha szívesen írsz, én is.
Maradj ott ahol vagy.Magyarország meg marad Európában.
Az oroszok meg maradjanak Ázsiában,oda valók.
Oroszország nem csak Ázsiai hane! Európai is te tudatlan, na inkább menj a dolgodra.
Ne irogass
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!