Jobbik vs. Fidesz (? )
Nem is tudom hogyan fogalmazzam meg a kérdést.
Szóval, épp olvasgatok különböző cikkeket és felmerült bennem egy kérdés, egy gondolat... Bármit olvasok, bárkivel beszélek, mindenki azt írja / mondja, hogy a Jobbikra szavazott. De akkor mégis, hogy-hogy " csak " a másodikak lettek ? Most nem azt mondom, hogy csalt a Fidesz, de egyszerűen nem értem... Ismerőseimet is kérdeztem, hogy az ő ismerősei kire szavaztak, 99%-ban a válasz a Jobbik volt...
Hülye!
Nekem ez még Gyurcsány előtt volt hasonló gondolatmenet!
Persze akkor még nem volt "beszéd"..(...)
Amit ŐK valójában a rendőrök által elvert és bebörtönzött drukkerek, haverjai, és ŐK maguk a HATALOM elleni forradalnokoknak tekintettek!
Emlékszem...
Egy vízilabda meccs végén..jujj..akkor még megbotránkoztatott, hogyan ugathatnak bele bárkik is egy miniszterelnök beszédébe, a foci miatt..
nem a fociról szólt...mint kiderült...
Úgy lehet, hogy a te 50 ismerősöd nem fedi le az ország 8 millió szavazópolgárát.
Érdekes, mi?
De nekem például rengeteg olyan ismerősöm is van, akik a Fideszre szavaztak, sőt a családom nagy része fideszes.
Én meg mondjuk nem és ki is vagyok utálva miatta, de ez egy másik tészta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!